Mijn week in foto’s! #1

Het is weer een bewogen en leuke week geweest, en ik kon het gewoon niet laten om je even een update te geven van al wat gebeurd is en wat nieuw is in mijn leven. Vorige week was een week met veel events, en eigenlijk alleen maar leuke dingen. Het is een week die me weer energie heeft gegeven, ik heb er echt van genoten!

Op maandag waren Nikola en ik, en héél veel andere infuencers, uitgenodigd op de avant-première van A Simple Favor. Dit was mijn outfit, en de film was heel leuk. We kregen een lekker drankje, en na de film was er een leuke receptie!

Dinsdag bestelde ik een poké bowl. Ik heb poké bowls deze zomer pas ontdekt, en ben er hélemaal aan verslaafd. Het is een best gezonde maaltijd, en ik vind echt alle ingrediënten van deze bowl héérlijk. Ondertussen keek ik een kookprogramma, want daarvan krijg ik altijd veel honger en dan kan ik extra genieten van mijn eten, haha. I know, I’m weird.

Woensdag heb ik mijn appartement opgeruimd, en vond ik mijn lensjes voor de smartphone terug. Ik vind de fisheye lens het leukste, want daarmee krijg je zo’n speels effect. En bij deze zie je nog eens waar ik woon!

Op donderdag waren we uitgenodigd om bij Mub’Art in Gent te gaan eten. We mochten L’Arogante proeven, een lekker fruitig biertje, en daarbij hoorde uiteraard een heel menu! Er waren zes gangen, en laten we zeggen dat we na het eten best vol zaten.

Ik heb het bier uiteraard geproefd, en ik vind het heel lekker. Het is heel fris, lekker fruitig en een beetje zoetig. Normaal gezien zou ik niet zo snel voor bier kiezen, maar deze L’Arogante ga ik toch eens wat vaker drinken. Een aanrader!

Op vrijdagavond kwamen Elisa en Floortje langs. Floor is mijn zus, en zij trouwt binnenkort. Toen ze mij een cadeautje gaf, wist ik niet wat ik moest verwachten, en toen ik zag wat erin zat moest ik huilen: Floor had een trui voor mij genaaid, en in het labeltje stond: wil je mijn getuige zijn? JA, NATUURLIJK! <3

Op zondag kwamen mijn ouders langs op mijn appartementje. Ik had een wereldkaart die ik moest ophangen, maar omdat ik zelf niet zo handig ben, vroeg ik het aan mijn papa. Dankjewel, papa! Het ziet er zo leuk uit!

Ik kreeg deze wereldkaart op plexiglas van wereldkaarten.nl en ik vind hem zo cool. Het is een heel abstract design, en het past perfect in mijn slaapkamer! Ziet dit er niet super cool uit? Ik zou ook heel graag nog een een fotoproduct voor buiten willen ontwerpen willen, maar dat is de volgende stap.

Hoe was jouw week?


P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.