Outfit: Stay Wild

Happy humpday! Het is alweer woensdag, en het is sinds kort herfst! Gisteren was het nog lekker zonnig, maar de rokjes, jurkjes en crop tops blijven voor mij vanaf nu in de kast. Ik koos toch voor een vrij zonnige outfit, omdat ik nog niet helemaal in de herfstsfeer zit. Mijn outfit vandaag is licht en fris, en hopelijk word jij er ook helemaal wild van! 

Ik hield mijn outfit vrij simpel vandaag, met een witte broek en top, en ik deed mijn nieuwe jasje erbij aan. Wit is echt een kleur die ik vaak draag. Ik voel me er echt goed in – al moet ik wel een beetje opletten dat het niet vuil wordt.

Mijn broek is van New Look, en hij komt uit de petite lijn. Daardoor past hij perfect rond mijn korte beentjes, hehe. Ik heb héél lang geen witte broeken gedragen, maar omdat mij vriend zei dat hij dat mooi zou vinden heb ik me er toch aan gewaagd, en ik vind hem top!

Misschien herken je het topje, want het komt uit de Esmara by Heidi Klum zomercollectie van Lidl. Ik heb deze ook in het zwart en in het olijfgroen, en ik vind ze alledrie heel leuk. Ze zijn wat hoger aan de hals, en dat vind ik er altijd heel elegant uitzien.

Dé blikvanger van mijn outfit vandaag is mijn jasje met luipaardprint. Het jasje komt van Carrouche, waar ik ook al mijn fluwelen jurkje van heb, en het is super cute. Het is een licht jasje, dus ideaal voor dagen als deze, waarop het wel zonnig is, maar tegelijkertijd ook fris kan zijn.

Ik draag mijn vette sneakers van Fabulous Fabs, omdat die er ten eerste heel cool uitzien, maar ook zeker omdat ze superlekker zitten. Dit is een van mijn drie favoriete paar sneakers, en ik heb er al heel veel complimentjes over gekregen!

Verder zie je mijn favoriete zonnebril van Polette, die ik al laaaaaang heb en die op sterkte is, en mijn nieuwe, kleine, zwarte tasje van Mario Valentino.

Broek: New Look // Top: Esmara by Heidi Klum // Jasje: Carrouche // Sneakers: Fabulous Fabs // Zonnebril: Polette // Tasje: Valentino

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.