ISDIN huidverzorging

Ik had zelf nog nooit van het merk ISDIN gehoord, jij wel? Onverwacht kreeg ik een paar producten in de bus om ze uit te proberen, en ik had eigenlijk echt geen idee wat ik ervan moest verwachten. Ik probeerde de Foto Ultra Age Repair dagcrème uit, een oogcrème en een set met ampullen. Heel benieuwd begon ik met het proberen van de nieuwe producten, en ik hield mijn huid goed in de gaten. Vandaag vertel ik je over mijn eerste kennismaking met ISDIN

Dit zijn de producten van ISDIN die ik opgestuurd kreeg. De verpakkingen zien er goed uit, ze zien eruit als een gamma dat je bij de apotheek kan verkrijgen, vind ik, en dat bleek na wat rondzoeken ook zo te zijn. Ze zien er heel professioneel en luxe uit, maar de prijzen zijn verrassend laag. De dagcrème (hier links), bijvoorbeeld, kost € 26,50 bij de apotheek. Valt goed mee, toch?

Ik begin met de Foto Ultra Age Repair, een dagcrème die niet alleen een anti-aging werking heeft, maar ook je huid beschermt met een SPF 50. De crème voelt heerlijk licht en niet plakkerig, ik had zelfs de eerste week niet door dat er ook een zonnebescherming in zat, oeps! Hij trekt snel in, en hydrateert mijn huid op een lichte manier.

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit oogcrème, maar ik voel dat ik op die leeftijd kom dat mijn huid er wel baat bij kan hebben. Ik merk dat de huid rond mijn ogen iets fijner word, en dan kan een goede oogcrème wel iets extra’s bieden. De ISDIN K-Ox Eyes is een all-in-one oogcrème, die zowel fijne lijntjes en rimpels vermindert, als donkere kringen lichter maakt, en zelfs het volume van de huid onder de ogen aanpakt zodat je minder dikke wallen hebt. Voor mijn ogen is hij ideaal: hij is vrij licht, en ik hoef maar een beetje aan te brengen. Na het eerste gebruik zag ik dat de huid al wat zachter werd, en na een paar dagen zag ik dat mijn blik er inderdaad frisser ging uitzien.

Ook heel speciaal zijn de Flavo C Melatonin & Ultraglican ampullen. Twee verschillende serums die je ’s avonds en ’s ochtends aanbrengt om je huid te beschermen en te herstellen.

Overdag gebruik je de Ultraglican ampullen, die je op de foto onderaan ziet, en die je huid zullen beschermen, en ’s avonds herstel je je huid met de Flavo C Melatonin ampullen. De ampullen zijn handig in gebruik, en je krijgt er ook een dekseltje bij zodat je ze goed kan doseren.

Ik hou op zich wel van het concept van ampullen, en dit is echt een hele goed gevulde kuur. Het Ultraglican serum vind ik een klein beetje aan de rijke kant voor ’s ochtends, maar na een paar minuten intrekken kan ik verder met mijn huidverzorging. De Flavo C Melatonin ampullen zijn nog rijker, maar voor ’s avonds vind ik dat juist wel fijn. Ik word telkens wakker met een zachte, volle huid, die nooit trekkerig aanvoelt. Zo fijn!

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met ISDIN huidverzorging echt goed. Ik vind de drie producten top, en ik blijf ze gebruiken. De Foto Ultra Age Repair is een hele fijne zonnebescherming, die tegelijkertijd mijn huid voedt. De K-Ox Eyes oogcrème verzorgt mijn oogcontouren, en maakt mijn blik helder en fris, en ik merkte écht verschil. De ampullen van de Flavo C Melatonin & Ultraglican serums zijn handig in gebruik, maar voeden en hydrateren mijn huid ook gewoon heel goed.

Had jij al van het merk ISDIN gehoord?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.