Outfit: New Kicks

Ik heb weer een paar nieuwe sneakers! Deze keer koos ik voor een paar Nikes, en ik ben er zo blij mee. Het zijn witte Air Max schoenen, en ze zitten zo goed. Een paar witte sneakers is zo’n musthave, want het kan je outfit er sportief, casual en cleans doen uitzien. Daarom koos ik ook voor een vrij basic outfit, waardoor ik een look heb gecreëerd die voor elk moment gepast is. 

Dit is voor mij echt zo’n outfit die altijd kan. Een zwarte jeans, een basic blousje, en een paar witte sneakers.

Deze sneakers kreeg ik van Sneakerbaas, waar je allerlei exclusieve sneakers kan vinden. Ik koos voor het witste paar sneakers dat ik maar kon vinden, en nu is het enkel nog een kwestie van ze schoon te houden. Ik hou van het model, de hoge zool en de beige onderkant. En ze zien er niet enkel heel goed uit, ze zitten ook heel goed. Door de dikke zool wordt mijn lichaam goed ondersteund, en mijn steunzolen kunnen extra goed hun werk doen.

Verder hield ik mijn outfit heel basic en neutraal, met een zwarte jeans van New Look, een zwart blousje van ASOS, mijn nepleren jasje van Pull & Bear, en een bruine riem die ik eergisteren bij H&M kocht. Alle credit voor de riem gaat trouwens naar Nikola, want hij zei dat dat mijn outfit helemaal af zou maken!

Mijn zonnebril is van Polette, en dit is een van mijn twee zonnebrillen op sterkte, dus ik neem dit roze model er vrij regelmatig bij. Ik koos vandaag voor mijn tas van Ralph Lauren, die ik ondertussen nog niet heb omgedraaid (hij is reversible). Ik vind de kleur gewoon zo mooi, en het ziet er zo stijlvol uit!

Sneakers: Nike via Sneakerbaas // Jeans: New Look // Blouse: ASOS // Jasje: Pull & Bear // Riem: H&M // Zonnebril: Polette // Tas: Ralph Lauren

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.