Een nieuwe favoriet voor mijn blonde haar? Redken Color Extend Blondage

Ik heb het een tijdje moeilijk gehad met mijn haar. Het zag er niet glanzend uit, had een wat te gele ondertoon, en het lag er gewoon slapjes bij. Toen ik het persbericht voor de Redken Color Extend Blondage in mijn mailbox zag, dacht ik: dit zou wel eens iets voor mij kunnen zijn. Ik probeerde de shampoo en conditioner uit, en vandaag breng ik je er uitgebreid verslag over uit. Ben jij ook zo benieuwd naar de Redken Color Extend Blondage

Mijn medeblondines kennen het wel: die koperen tinten die je blonde haar er dof doen uitzien. Ik kreeg er plots zelf ook mee te maken, en ik had er genoeg van. Daarom kwam de Redken Color Extend Blondage als een redding, want hij zorgt dat je blonde haar stralender wordt, dat er minder koperen tinten in zitten, en dat het sterker is dan ooit.

Eigenlijk is de Redken Color Extend Blondage shampoo een soort “zilvershampoo” zoals ik dat altijd noem. Het is een shampoo met paarse pigmenten, die de gele tonen in je haar neutraliseren en het wat koeler maken. En dat mag je best letterlijk nemen, want de shampoo zelf is intens paars. Hij heeft ongeveer dezelfde kleur als de fles! Voor het beste resultaat laat je de shampoo vijf minuten intrekken, en dat deed ik dan ook.

De Redken Color Extend Blondage conditioner heeft wat minder kleur, maar voelt wel zacht aan op mijn haar. Beide producten bevatten tarweproteïne, citroenzuur, aminozuur en appelzuur die je haar tijdens het neutraliseren ook beschermen en voeden.

Ik moet zeggen dat ik vroeger al wel eens zilvershampoo gebruikte, maar meestal droogde die mijn haar ontzettend uit. Maar de Redken Color Extend Blondage shampoo en conditioner doen dat helemaal niet. Mijn haar is echt duidelijk een stuk minder dof, het ziet er stralend uit en zacht. Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden! En bonus: de shampoo ruikt echt kei lekker!

Heb jij blond haar? En hoe verzorg je het?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.