L’Oréal Paris x Isabel Marant

Ik vind het altijd zo fijn als een make-upmerk een samenwerking doet. De resultaten zijn vaak zo origineel, zowel wat de verpakkingen betreft als de inhoud van de producten zelf. Zo was ik ook heel benieuwd naar de samenwerking tussen L’Oréal Paris en Isabel Marant. Die laatste is een ontwerpster die voornamelijk bekend is om haar schoenen, maar ook de kleding ziet er top uit! Geheel in de stijl van Isabel Marant bracht L’Oréal Paris een lijn uit met drie producten. En ik probeerde ze uit – natuurlijk!

De L’Oréal Paris x Isabel Marant collectie is in eerste instantie een on-the-go lijn. De producten in de collectie zijn stuk voor stuk heel gebruiksvriendelijk, en zijn zowel elegant als stoer. Bovendien zijn de kleuren zo gekozen dat ze er bij elke huidskleur goed uitzien.

In totaal bestaat de lijn uit drie producten. De lipstick heet Smile – Color Riche Mat en die is verkrijgbaar in zeven tinten. De twee andere producten zijn de Amaze Gloss, een gloss voor je lippen die je ook gewoon op je wangen kan gebruiken, en de Shine Highlighter, een crème die een oplichtend effect heeft.

De verpakkingen zijn heel stoer, maar hebben toch iets vrouwelijks en elegant. Dit is echt wel mijn stijl!

Ik begin met de Shine Highlighter, een crème die op de huid transformeert tot een poeder. Hij verdoezelt oneffenheden, maakt de teint warmer, en zorgt zo voor een warme glow. De crème heeft een perzikachtig kleurtje, waardoor ik er wel in kan komen dat hij heel flatterend is op de huid.

Aanvankelijk was ik geen fan, omdat de crème helemaal niet glanst. En ik dacht: een highlighter moet glanzen, toch? Maar na hem wat meer geprobeerd te hebben op mijn huid, moet ik zeggen dat het toch wel een heel fijn product is. Vooral onder mijn make-up vind ik hem goed, want op die manier zorgt hij ervoor dat poriën en fijne lijntjes onzichtbaar worden. En dat doet hij écht, mijn huid ziet er echt perfect uit.

De Amaze Gloss kan je zowel gebruiken op je lippen als op je wangen. Heel fijn, altijd, zo van die multifunctionele producten. De kleur ziet er nogal fel uit, maar omdat hij een beetje jelly is, denk ik dat hij een zacht effect zal geven.

Ik gebruik zelf eigenlijk altijd een poederblush, maar ik vind dat vloeibare blushes er altijd prachtig uitzien. Ze geven altijd zo’n natuurlijk effect, zeker als je geen andere make-up draagt. Zoals ik had verwacht is de kleur vrij subtiel, en het mooie is dat hij mooi samensmelt met de huid.

Ik vind vooral de quote op de Color Riche Mat lipsticks heel leuk. En helemaal waar! Ik kreeg twee van de zes tinten opgestuurd, een nude tint en een donkere kleur.

Links zie je Belleville Rodeo en rechts Bastille Whistle. Ze zien er allebei prachtig uit, maar misschien komt dat ook door het goud waar de bullet uitkomt. Wat een kunstwerkjes!

Hierboven heb ik de vier producten naast elkaar geswatcht.

De Amaze Gloss is niet heel dekkend, maar geeft wel een zacht roze tint. Hij voelt niet heel plakkerig aan, en dat vind ik wel belangrijk bij een gloss.

Om de Shine Highlighter te zien moet je een beetje je best doen, want hij voegt geen glans en amper kleur toe, maar hij is er wel. Hij lijkt een beetje op een primer, die mijn huid nét wat meer perzikkleurig maakt.

Rechts zie je de Color Riche Mat lipsticks, die er allebei heel mooi uitzien. Twee heel verschillende tinten, maar allebei vrij neutraal van toon. Ik ben benieuwd hoe deze uitpakken op mijn lippen!

Hierboven heb ik de Amaze Gloss op mijn lippen aangebracht. Ik had niet verwacht dat hij zo fijn zou zitten, maar hij voelt echt heel aangenaam aan, als een zachte balsem!

Hij voegt een klein beetje kleur toe, maar niet zo fel als je zou verwachten als je de kleur op de applicator ziet. Het is subtiel, maar ik vind het mooi.

Belleville Rodeo is een dieprode tint, die wat naar bruin neigt. Hij dekt best goed voor een donkere lipstick, maar het is wel een klusje om hem mooi perfect aan te brengen.

Donkere lippen kunnen je er enerzijds streng doen uitzien, maar anderzijds kan het je huid ook heel erg opfrissen. Dat laatste doet deze Belleville Rodeo, ik vind hem heel flatterend bij mijn huidskleur!

De nudetint uit het rijtje is Bastille Whistle, en wauw: wat is hij mooi. Hij is heel neutraal, maar niet licht. Het is het perfecte my lips but better kleurtje voor mij. En kijk ook naar die egale dekking, het lijkt alsof ik geen lipstick op heb.

De lipstick is mat, maar voelt niet uitdrogend aan op mijn lippen. Dat vind ik een groot pluspunt, want van die droge lipsticks wil ik er altijd zo snel mogelijk afwassen. Voor mij is Bastille Whistle een favoriet.

Conclusie

Wat een mooie samenwerking, deze L’Oréal Paris x Isabel Marant lijn. Mijn favoriet is Bastille Whistle, de nude tint uit de Color Riche Mat lipsticks. Het is een perfecte, zachte nude die voor elke huidtint geschikt is. Maar om eerlijk te zijn vind ik alle producten die ik vandaag heb getest wel heel fijn. Ze zijn iets minder gebruikelijk, naar mijn normen, maar doen hun werk goed en geven een mooi, natuurlijk, stralend resultaat.

Wat vind jij van deze samenwerking?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.