Yves Rocher Mon Evidence

Mij kan je altijd plezier doen met een lekker parfum, dus er verscheen al snel een glimlach op mijn gezicht toen ik een pakketje van Yves Rocher in de bus vond! Een nieuwe geur die heerlijke noten bevat, met een eco verpakking. Ik vertel je vandaag wat ik vind van de Yves Rocher Mon Evidence geur, met het bijbehorende tubetje handcrème. Benieuwd naar deze budgetproof geur? 

Yves Rocher Mon Evidence is ontstaan vanuit het idee dat de natuur volmaakt is. In het parfum zitten allerlei noten die aan de natuur voorkomen, en daardoor zou hij voelen als een diepe ademhaling, en het gevoel van volmaaktheid.

Topnoten

  • Mandarijn
  • Bergamot

Hartnoten

  • Damascusroos
  • Jasmijn
  • Perzik
  • Peer

Basisnoten

  • Patchouli
  • Vanille

Zelf hou ik niet echt van geuren die vanille als basis hebben, dat vind ik vaak wat te zoet. Maar de Yves Rocher Mon Evidence heeft echt iets van een frisse lentedag, tussen de bloemen. Vooral de noot van rozen ruik je heel goed in het parfum terug.

Het is zo leuk dat ik ook een kleine tube handcrème kreeg, want een geur komt pas echt goed over als je hem in laagjes aanbrengt. Ik vond de handcrème wel niet meteen op de website, maar als je hem tegenkomt, raad ik je zeker aan om hem ook mee te nemen!

Wat voor geuren vind jij het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.