Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert

Je huid reinigen kan soms zo’n gedoe zijn. Het duurt zo lang, het is zo omslachtig, en je hebt er eigenlijk nooit echt zin in. Gelukkig worden de producten steeds fijner, waardoor het steeds gemakkelijker is om je huid te reinigen. De Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert producten zijn daarom een innovatie, want ze verwijderen waterproof make-up in een paar seconden, én je moet ze niet afspoelen. Uiteraard probeerde ik ze uit! Lees snel verder.

De Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert lijn bestaat uit drie producten waarmee je je huid diep, maar snel reinigt. De producten bevatten zwarte thee-extract, je moet ze niet afspoelen, en ze zouden zelfs waterproof make-up verwijderen. Ze klinken alvast heel fijn, want ze zouden een einde maken aan wrijven, want dat is heel belastend voor je huid.

De grote fles is de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Make-up Remover. Hij bestaat zoals je kan zien uit twee fases, en je kan hem zowel gebruiken voor je gezicht als voor je ogen. Hij zorgt voor een O2 zuurstofboost, wat volgens mij betekent dat hij je huid niet uitdroogt.

In het midden zie je de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Oog Make-up Remover, die specifiek voor de ogen bedoeld is. Deze verwijdert zonder moeite waterproof mascara, en dat kan ik wel gebruiken!

Ten slotte zijn er ook doekjes waarmee je je huid kan reinigen, en dat zijn de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Make-up Remover Doekjes. Ik ben zelf niet echt fan van doekjes, omdat ik vind dat ze toch altijd iets minder efficiënt zijn dan een “echte” reiniger, maar ik heb wel altijd een pakje in huis, voor als ik mijn make-up snel wil verwijderen.

Op de foto hierboven heb ik een waterproof oogpotlood, én een waterproof liquid lipstick aangebracht. Dit zijn twee producten waarvan ik weet dat ze moeilijk te verwijderen zijn, dus dit is de ultieme test.

Ik begin met het testen van de doekjes, want daar heb ik de minst hoge verwachtingen van.

Met één veegje verwijdert hij de make-up vrijwel perfect, en dat vind ik wel heel indrukwekkend! Zoals ik zei zijn deze producten allebei waterproof, en normaal gezien heb ik een paar wattenschijfjes met make-up remover nodig om ze weg te halen.

Ook de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Make-up Remover en de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Oog Make-up Remover zijn ontzettend fijn. Inderdaad: zonder wrijven is mijn make-up gemakkelijk weg te halen, en mijn huid voelt niet droog of vet aan achteraf.

Conclusie

Ik ben onder de indruk van de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert producten. Normaal gezien hou ik  niet zo van micellaire reinigers, omdat ze een residu achter laten, en vaak niet geschikt zijn voor waterproof make-up. Deze Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert reinigers zijn dat wel, en het fijne is dat ze geen vet gevoel, én ook geen droog gevoel achterlaten op mijn huid. Zelfs voor waterproof mascara hoef ik niet te wrijven, en daar is de huid rondom mijn ogen zeker blij mee. Ik ben zelfs positief over de doekjes uit de lijn, want ze zijn ontzettend effectief. Bovendien zijn de producten heel budgetproof, dus je hebt geen reden om je reinigingsroutine niet te upgraden!

De Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert producten zijn verkrijgbaar bij Di, zowel online als in de winkel.

Hoe reinig jij het liefst je huid?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.