Outfit: Green is Good

Meestal draag ik hele neutrale kleuren, maar er zijn een paar kleuren waarvoor ik graag een uitzondering maak. Geel, uiteraard, maar ook groen vind ik erg gepast. Onlangs kocht ik een groene, superlange jas, en die wilde ik je uiteraard graag laten zien. De kleur ziet er zo luxueus en stijlvol uit, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag dus een outfit mét jas! 

Mijn jas is toch echt mooi, hé! Hij ziet er best duur uit, toch? Maar stiekem komt hij gewoon van de Primark, hehe. De kleur trok meteen mijn aandacht, en ik heb er al heel veel complimenten over gekregen. Hij is heel lang, en dat maakt hem echt lekker warm: hij beschermt zelfs mijn benen.

Het jurkje dat ik draag is van Carrouche. Ik vind dit zo’n leuk jurkje: het is vrij neutraal, maar door de details aan de mouwen en het ritsje aan de hals is het toch een beetje specialer. Het valt ook heel mooi, waardoor dit echt een perfect jurkje is voor elke gelegenheid.

Ik draag mijn sneakers van Nike, want die zijn tegenwoordig mijn favorietjes. Ze zitten supergoed, en ik vind dat ze er heel cool uitzien. Witte sneakers kunnen een outfit zo stoer maken. Mijn tas heb je ook al een paar keer gezien, het is mijn Ralph Lauren tas in bordeaux. Het bordeaux past zo mooi bij het groen van mijn jas.

Ten slotte heb ik een nieuw horloge van Danish Design. Dit is een prachtig model met een lichtgrijs bandje. Ik vind de horloges van Danish Design zo mooi, ze zijn zo tijdloos en kwaliteitsvol!

Jas: Primark // Jurk: Carrouche // Sneakers: Nike // Tas: Ralph Lauren // Horloge: Danish Design

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.