Maybelline Python Metallic Lip Kit

Let’s talk lips, en specifieker: metallic lippen. Sommigen vinden het verschrikkelijk, en sommigen kunnen het wel appreciëren. Ik vind het een beetje moeilijk: ergens vind ik het er wel vaak cool uitzien, maar het is niet echt draagbaar. De Maybelline Python Metallic Lip Kits zijn voor échte durvers, want het zijn lip kits met een matte lipstick en een metallic top coat. Ik probeer vandaag drie kleurtjes uit, en vertel je wat ik ervan vindt. 

De Maybelline Python Metallic Lip Kits zitten in een leuke verpakking, waarmee je meteen al inspiratie kan opdoen. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, waarvan ik er vandaag drie uittest: PassionateTreacherous en Fatal.

De Maybelline Python Metallic Lip Kits zien er stijlvol en strak uit, dat vind ik wel mooi. In elke kit zitten twee kleuren, één matte crème en een metallic poeder. Ik vind het echt een leuk concept, want je hebt drie manieren waarop je ze kunt gebruiken: de matte tint, enkel de glittertint, of de twee bij elkaar!

Laten we beginnen met tint 05 – Passionate. Deze lip kit is echt mooi, want ik hou van rood, en ik hou van goud.

Dit zijn de twee tinten uit de Maybelline Python Metallic Lip Kit in de kleur Passionate. Ik vind de rode tint prachtig: zo diep en mat, met een koele ondertoon. Maar ook de gouden tint vind ik mooi.

Ik begon met het aanbrengen van de matte, rode tint. Voor het aanbrengen kan je zeker een kwastje gebruiken, maar het gemakkelijkst is uiteraard om gewoon je vingers erbij te nemen!

Deze eerste tint vind ik alvast helemaal geslaagd. Hij dekt perfect, is erg intens en zit mooi mat.

En dan heb ik de gouden glitters aangebracht over de lipkleur. Mijn lippen veranderen van een koel, dieprood naar een warme bruintint met glitters. Het is misschien niet heel subtiel of neutraal, maar ik vind het zelf echt mooi. Hij zit mooi, en geeft een mooi, stralend effect.

Ik vind dit wel een mooi tintje, ik hou van warme lipkleuren!

Kleur twee die ik probeer is 10 – Treacherous. Deze is wel heel gewaagd, want de matte tint is zelf al niet zo neutraal. Het is een donkerbruine tint met een erg koele ondertoon, en de metallic top coat is donker zilver.

De tinten zijn best mooi, maar ik vind wel dat de matte tint niet mooi dekt. Heel jammer, want anders was het een mooie combo geweest. De metallic tint dekt wel heel goed, dus hopelijk maakt dat alles goed!

Ik begon opnieuw met de matte tint, maar deze keer ben ik niet heel enthousiast. De dekking is niet wat het moet zijn.

Met de metallic top coat over de lipstick heen, is het al iets beter, maar ik ben toch niet helemaal overtuigd. Oké, het ziet er wel speciaal uit, maar het is echt moeilijk om hem mooi aan te brengen.

Donkere lippen kunnen echt cool zijn, maar dan moeten ze echt wel perfect zijn. Als Treacherous net wat meer zou dekken, zou het helemaal goed zijn voor mij, maar nu vind ik hem nét niet fijn genoeg.

Ik sluit af met kleurtje 40 – Fatal. Deze lip kit is misschien wel de meest neutrale, want de matte tint is een bruine, nude tint. De metallic top coat is bruin, dat een beetje naar de warme kant is. Het ziet er alvast mooi uit!

Ik had de matte crème iets warmer verwacht. Hier ziet hij er iets meer naar de taupe-kant uit. Het metallic poeder past wel echt heel mooi bij de crème, dus ik heb hoge verwachtingen.

De crème is alvast mooi. Voor mij is deze kleur wat te koel, maar ik denk dat dit een prachtige nude-tint is voor veel huidskleuren!

Het metallic poeder maakt de kleur van mijn lippen een stuk donkerder. Dat vind ik een beetje jammer, want ik vond de eerste tint echt wel mooi. Toch heeft het iets, zo’n metallic bronzen lip, vind je ook niet?

Ik weet van mezelf dat ik niet zo goed met koele kleuren sta, en op momenten als deze vind ik dat jammer. De Maybelline Python Metallic Lip Kit in de kleur Fatal is een erg originele lipkleur, maar ik laat hem aan mij voorbij gaan.

Conclusie

De Maybelline Python Metallic Lip Kits zijn leuk gevonden, origineel, en de tinten zijn gewaagd. Je moet wel echt voor metallic zijn, want ze zijn echt héél metallic. Ik vind zelf Passionate de mooiste lip kit, want de matte crèmetint is echt zo mooi. Het leuke aan de Maybelline Python Metallic Lip Kits vind ik dat je drie tinten in één hebt: de matte crèmetint, de metallic shimmertint en de twee gecombineerd.

Hou jij van metallic? Of hou jij het liever wat neutraler?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.