Inspiratie voor mijn beautykamer

Jullie weten misschien dat ik een beautykamer/kantoor/opslagruimte heb, maar op dit moment ziet het er enkel als het laatste uit. De hele kamer is volgepropt, en het ziet er gewoon echt niet stijlvol uit. Dat vind ik jammer, en zolang ik alleen woon kan ik alles met mijn appartement doen wat ik wil. Dus: ik wil mijn opslagruimte in een echte beautykamer veranderen. Vandaag de eerste stap van dat proces: inspiratie opdoen. Wat wil ik ervan maken? 

Dit is de kamer op dit moment. Ik heb een bureau voor het raam, twee Ikea-kasten waar allemaal make-up in zit, en drie hele grote kasten tegen de muren waar vanalles inzit van make-up tot cameraspullen en papierwerk.

Verder staan er allemaal dingen die te maken hebben met mijn werk als make-up artist, en dingen die nergens anders in mijn appartement een plaatsje hebben. Het wordt steeds meer een opslagruimte, en dat wil ik niet.

Ik heb wel een paar mooie dingen in mijn beautykamer staan, en dat is een beetje waar ik naartoe wil. Het moet een gezellig plekje worden, met allemaal mooie dingen. Ik wil genoeg plaats hebben om mooie doosjes, afbeeldingen en versieringen te zetten die ik opgestuurd krijg.

De make-uptafel

Laten we starten met het belangrijkste: de make-uptafel. Ik wil graag een plekje waar ik gezellig kan zitten, en echt de tijd nemen om mezelf mooi te maken. Maar ik wil ook dat het heel handig is, dat ik alles bij de hand heb, en genoeg ruimte om mijn spulletjes te leggen.

Ik vond een website waar ik zeker kan vinden wat ik nodig heb, niet enkel voor mijn toekomstige beautykamer, maar ook voor mijn slaapkamer: Emob.be. Zelf kende ik de website niet echt, maar ze hebben er echt mooie dingen, die heel mooi aansluiten bij mijn smaak.

Kleuren en texturen

Het is misschien cliché voor een beautykamer, maar ik vind lichtroze een heel gepaste kleur. Ik zou het liefst lichtroze en wit als kleuren gebruiken, met op marmer geïnspireerde prints. Ik denk dat dat heel mooi kan zijn met mijn houten vloer. Om gezelligheid te creëren zou ik een wit, fluffy dekentje gebruiken, zodat het geheel er zacht en knuffelbaar uitziet.

Heb jij tips voor het inrichten van mijn beautykamer?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.