Kneipp Geurstokjes & Geurkaarsen

Wie kent het budgetmerk Kneipp niet van hun fijne verzorgingsproducten? Als je thuis echt een verwenmomentje wil inlassen kan ik je zeker aanraden om eens een Kneipp product te proberen. Ze hebben altijd zulke heerlijke geuren, en vanaf nu kan je niet enkel je lichaam, maar ook je huis lekker laten ruiken. Sinds kort biedt het merk namelijk ook geurstokjes en geurkaarsen aan, die zorgen voor de lekkerste geur en een ontspannende sfeer in je huis. Ik probeerde het alvast voor je uit!

Zoals we van Kneipp gewend zijn, zijn ook bij deze nieuwe producten de geuren geïnspireerd op de natuur. In totaal zijn er drie geuren waarin de geurstokjes en -kaarsen verkrijgbaar zijn: Sandalwood PatchouliVetiver Mandarin en Macadamia Star-Anise Orange. Ik heb de eerste twee opgestuurd gekregen.

Ik wil alvast vertellen dat de verpakking heel mooi is. Het is simpel, clean, en de houten accenten geven de producten iets natuurlijks. In mijn interieur zouden ze alvast heel mooi passen.

  • Kneipp Geurstokjes, € 8,99
  • Kneip Geurkaarsen, € 7,99

Sandalwood Patchouli

De geur van cederhout en patchouli is wel iets voor mij. Ik hou van houtachtige geuren, en patchouli is zo’n klassieker. De Sandalwood Patchouli geurproducten zouden voor een diepe relaxatie zorgen, en dat kan ik wel bevestigen: het is een hele natuurlijke, zachte geur, die je doet ontspannen.

De Sandalwood Patchouli geurstokjes en -kaars ruiken zacht, zoet, warm en houtachtig.

Vetiver Mandarin

Deze tweede geur is veel lichter en frisser. Mandarijn maakt de geur luchtig en fruitig, en vetiver geeft het iets vrolijks en zoets. Deze geurstokjes en geurkaars zou zorgen voor Happiness, en daar kan ik me bij aansluiten. Ik zou niet zeggen dat ik er echt gelukkig van word, maar de geur heeft zeker iets vrolijks.

De Vetiver Mandarin geurstokjes en -kaars ruiken zonnig, fris en vrolijk.

Conclusie

Ik ben wel fan van de Kneipp Geurstokjes & Geurkaarsen, want ik vind het aangenaam als mijn huis lekker ruikt. Ik heb zelf eigenlijk altijd geurstokjes staan, en probeer zo vaak mogelijk een kaars aan te steken. Kneipp heeft zeker een mooie uitbreiding aan haar assortiment toegevoegd, want ik denk dat veel mensen deze geuren heerlijk vinden. Als ik een favoriete geur mag kiezen, is het de Sandalwood Patchouli lijn, maar da’s voornamelijk omdat ik hou van houtachtige geuren.

De producten van Kneipp zijn verkrijgbaar bij de drogist. Ik heb de geurstokjes en -kaarsen nog niet online gevonden, maar bij Kruidvat heb ik ze bijvoorbeeld al zien staan.

  • Kneipp Geurstokjes, € 8,99
  • Kneip Geurkaarsen, € 7,99

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.