Outfit: Going Pink

Ik draag eigenlijk niet heel vaak roze, maar tegenwoordig begint de kleur toch steeds vaker mijn kast binnen te komen. Toen Femme Luxe me een mailtje stuurde met de vraag of ik wilde samenwerken, ging ik een kijkje nemen op de website, en zag ik een heel schattig roze jurkje. Van het één kwam het ander, en even later kreeg ik een pakketje aan met het jurkje. Het is echt heel cute, lees snel verder!

Normaal gezien hou ik niet echt van alles wat strak is, want het is altijd zo confronterend. Dit jurkje verbergt bovendien zo goed als niets, dus ik zou het zeker niet voor elke gelegenheid durven dragen, maar de stof is wel vrij stevig en dat vind ik fijn.

Ik hou van off-shoulder tops en jurkjes, want die zien er altijd zo elegant uit. Ik vind van mezelf dat ik mooie schouders heb, dus ik vind het niet erg om ze te laten zien. Dit jurkje is dus van Femme Luxe, een website met allemaal hele betaalbare kleren. Ze zijn wel allemaal een beetje “gewaagder”, en ik weet nog niet zeker of ik het andere item dat ik kreeg wil laten zien, haha!

Hoe schattig zijn mijn pantoffeltjes? Ze zijn van Etam, en ik vind ze zoooo cute. Ze zijn comfy en fluffy, en pink! Wat wil je nog meer van een paar slippers? Mijn haar heb ik in een hoge staart gebonden met een scrunchie, deze is van Invisibobble.

Jurkje: Femme Luxe // Pantoffels: Etam // Scrunchie: Invisibobble

Wat vind jij van mijn roze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.