Sleek Copperplate Highlighter Palette

Highlighters en kopertinten, twee woorden waarvan ik een glimlach op mijn gezicht krijg. Je kan je dus wel voorstellen dat het Sleek Copperplate Highlighter Palette meteen mijn aandacht trok. Het palette bevat vier tinten die perfect zijn voor de donkere of medium huid, maar ik moést ze gewoon uitproberen. Op foto zagen ze er al supermooi uit, en in het echt zijn ze minstens even mooi. Ik kon niet wachten om ze je te tonen, dus vandaag gaan we shinen! Lees verder, want ik wil je alles vertellen over het Sleek Copperplate Highlighter Palette

Als je Sleek nog niet kent, shame on you. Het is een van mijn favoriete budgetmerken, niet alleen omdat ze altijd superfijne producten hebben, maar ook omdat ze bekend staan om hun producten voor de donkere huid. De producten van Sleek zijn verkrijgbaar bij Di, zowel in de winkel als online.

Het Sleek Copperplate Highlighter Palette heeft een prachtige verpakking. Het is simpel, maar zo shiny. De koperkleur spat ervan af, en ook binnenin het palette word je opgewacht door prachtige, warme, diepe tinten. Ik vind ze zo mooi!

De tint linksboven is een bruine, erg warme tint. Voor een lichte huid als die van mij zou dit eerder een bronzer zijn dan een highlighter. Hij ziet er wel heel mooi uit.

De tint rechtsboven is erg roze, en lijkt me een ideale blush voor mijn huid.

Linksonder is een iets koelere tint. Ik denk dat deze tint de enige échte highlighter wordt voor mij.

Rechtsonder zie je een warme, gouden highlighter, die me een beetje doet denken aan de Mary-Lou Manizer van TheBalm (mijn favoriete highlighter).

Hierboven heb ik de tinten op mijn pols geswatcht.

Enkel de tint rechtsboven in het palette is iets minder gepigmenteerd, mara de shimmers zijn wél heel mooi. De andere drie tinten hebben vrij veel kleur, en dat vind ik heel interessant.

Op de foto hierboven heb ik alle tinten uit het Sleek Copperplate Highlighter Palette gebruikt.

Tint 1 gebruikte ik als bronzer onder mijn jukbeenderen, tint 2 als blush, tint 3 als highlighter op mijn jukbeenderen en tint 4 gebruikte ik als oogschaduw.

Ik vind het resultaat mooi, echt heel mooi. Mijn huid ziet er zo glowy uit, I love it!

Ook de tint rechtsonder in het palette is zo mooi als oogschaduw. Ik heb hem gewoon op mijn oogleden aangebracht met mijn vingers, en het zit zo mooi. Het goud in het poeder doet mijn oogkleur extra mooi uitkomen.

Hier een close-up van mijn wangen die vrijwel helemaal bedekt zijn in highlighter. Zoals je kan zien zitten ze heel mooi op mijn huid, en versmelten ze ook goed met elkaar. Enkel de bronzen tint is voor mij misschien nét wat te warm, maar daardoor kan ik me goed voorstellen dat dit een prachtige highlighter is voor donkere huidjes.

Conclusie

Yep, ik ben verliefd. Highlighters hebben altijd een streepje voor bij mij, en zeker als ze zo prachtig en fel zijn. Het Sleek Copperplate Highlighter Palette is eerder gericht op mensen met een donkere of medium huid, maar voor mij is het eigenlijk ook heel geschikt. Ik gebruik het palette als bronzer, blush, highlighter én oogschaduw. Als dat niet multifunctioneel is!

Hou jij ook zo van highlighter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.