Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Namast’ay in bed. Het Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is een product waar ik al veel positieve ervaringen over las, en om eerlijk te zijn was ik er zelf ook heel benieuwd naar. Het concentraat zou heel herstellend werken, zodat je – als je de moed hebt om toch uit je bed te komen – wakker wordt met een verbeterde huid. Nou, dat wil ik wel! Ik heb het Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate uitgeprobeerd, en vandaag vertel ik je er meer over. 

Ik hou van verzorgingen voor ’s nachts, want ik heb het gevoel dat ze ’s nachts het beste hun werk kunnen doen. Het is bovendien zo leuk om ’s ochtends wakker te worden met een mooie huid, toch?

Het Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is een huidolie met plantaardige ingrediënten, die de huid ’s nachts herstellen van de factoren die overdag je huid beschadigen. Kiehl’s zit in het luxe-segment, wat betekent dat hun producten niet heel budgetproof zijn, maar gelukkig kan je ook van het Midnight Recovery Concentrate een kleiner formaat aanschaffen om hem uit te proberen.

Het flesje is supermooi, maar dat ben ik al gewend van Kiehl’s. Het ziet eruit alsof het uit een vintage apotheek komt. Er zijn twee ingrediënten die voor de werking zorgen: essentiële lavendelolie zorgt voor een gekalmeerde huid, en verwijdert vlekjes voor een egale kleur. Squalaan wordt heel vaak gebruikt in de producten van Kiehl’s. Het is een ingrediënt dat heel goed het vocht kan vasthouden, zodat je huid gehydrateerd en soepel wordt.

De olie is niet vet, en trekt best snel in. Ik gebruik hem onder mijn nachtcrème, en zo vind ik hem het fijnst werken. De Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is een fijne toevoeging aan mijn huidverzorgingsroutine. Mijn huid ziet er ’s ochtends mooi en glad uit, en straalt. Het enige dat ik niet zo fijn vind aan de olie is dat hij veel parfum bevat, al is het natuurlijk. Die kunnen namelijk irriterend werken. Gelukkig had ik er geen last van, maar als je een gevoelige huid hebt, zou ik oppassen.

Voordelen

  • Ruikt lekker
  • Doet mijn huid stralen
  • Maakt de huid egaal
  • Hydrateert

Nadelen

  • Duur
  • Niet geschikt voor de gevoelige huid door de parfums

Conclusie

De Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is gehyped bij velen, en ik begrijp eigenlijk wel waarom. Hij doet geen overdreven beloftes, maar werkt wel goed. Als ik hem ’s avonds voor mijn nachtcrème aanbreng, ziet mijn huid er ’s ochtends mooi egaal en stralend uit. En dat is toch wat we allemaal willen, niet? Ik zou hem zeker aanraden, behalve als je een hele gevoelige huid hebt. Probeer eens een klein flesje van 15ml, en zie wat hij voor jouw huid kan doen.

Is deze Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • íngrid schreef:

    wat een goede review. ondanks dat het klinkt als een fijn product ga ik het niet kopen. want een gevoelige huid en kan absoluut niet tegen geparfumeerde producten.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.