Outfit: Another Suit?

Ja, another suit. Hopelijk zijn jullie ze nog niet beu gezien, want ik kan echt geen genoeg krijgen van kostuums. Deze keer koos ik voor een wit exemplaar, en het is echt mooi (al zeg ik het zelf). Mijn look vandaag is vrij gekleed, en ik koos voor een geheel van lichte kleuren. Een perfecte look om mee naar het werk te gaan, maar het is eens iets anders! 

Ik draag zelf heel graag wit, dus deze set kon ik niet laten liggen. Wit heeft iets stijlvols, maar het nadeel is wel dat je echt goed moet opletten: elk vlekje of pluisje is meteen zichtbaar op een witte outfit. Ik heb het er alvast voor over!

Mijn broek en blazer zijn van ASOS. Ik weet niet of ze effectief samen horen, maar ze hebben wel ongeveer dezelfde stof en perfect dezelfde kleur. Wat ik fijn vind aan de broek is dat hij een beetje flared is, en daardoor zien mijn benen er eindelijk lang uit, woehoew! Ik vind ook de naad vooraan op de broek fantastisch: die maakt haar helemaal af!

Wat ik cool vind aan de blazer is uiteraard dat hij asymmetrisch is. Tegenwoordig heb ik heel erg iets met asymmetrie. Deze blazer doet mijn hart dan ook sneller slaan. Aan de ene kant is hij vrij basic, maar aan de andere kant is hij flowy door de toegevoegde ruffles.

Mijn topje kocht ik in de zomer bij New Look. Ik vind het een prachtig topje: de kleur, de watervalhals, ik vind het allemaal geweldig. Er is alleen een groot nadeel aan deze top: de bandjes laten aan de achterkant los. Ik zal het dus nog maar even kunnen dragen, voordat de bandjes loslaten en het helemaal naar beneden valt…

De schoenen die ik vandaag draag zijn vrij onzichtbaar, maar ze zijn er wel. Ze zijn ook van Asos, en ik vind ze zo mooi. Het is echt zo’n paar barely there schoenen, en dat vind ik prachtig. Ze zijn roségoud, metallic, en ze waren niet eens zo duur!

Mijn tas komt je misschien bekend voor, want je hebt hem al een paar keer voorbij zien komen. Deze keer heb ik hem binnenstebuiten gedraaid – no worries, dat is echt de bedoeling – waardoor de lichtroze binnenkant nu de buitenkant werd. Op die manier paste hij perfect bij mijn outfit!

Het horloge dat je op de foto’s ziet is mijn nieuwste exemplaar van Danish Design. Ik ben grote fan van dit merk, omdat ze zulke mooie, stijlvolle en tijdloze horloges hebben. Dit horloge is erg clean en basic, en helemaal mijn stijl.

Broek: Asos // Blazer: Asos // Top: New Look // Schoenen: Asos // Tas: Ralph Lauren // Horloge: Danish Design

Wat vind jij van asymmetrie?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.