Total Results Shampoos

Total Results was een nieuw merk voor mij. Ik had er nog niet echt iets over gelezen, en had er nog niks van uitgeprobeerd. Reden te meer om ze eens uit te testen, want als beautyblogger moet ik toch een beetje op de hoogte zijn van alles wat nieuw is. Met een assortiment van wel elf verschillende lijnen is het zeker een merk om in de gaten te houden. Ik probeerde drie van hun shampoos uit en vertel je er vandaag wat meer over. Zin om kennis te maken met het merk Total Results en hun shampoos? 

Total Results is een van de merken van Matrix, waar ook de producten van Biolage van zijn. Dat laatste merk vind ik echt héél fijn. Hopelijk zijn de shampoos van Total Results even fijn voor mijn haar. Ik probeer drie varianten uit:

De producten van Total Results zijn verkrijgbaar in geselecteerde kapsalons, en natuurlijk ook online. Wat de verpakkingen betreft, ben ik enthousiast: ze doen me denken aan mijn rubick’s cube, met de felle kleurtjes.

Ik begin met de Mega Sleek shampoo, een verzorgende shampoo met shea butter. Zelf heb ik niet echt heel pluizig haar, maar sheaboter vind ik altijd wel een fijn ingrediënt. Mijn haar kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken, en dat doet de Total Results Mega Sleek shampoo wel. Hij ruikt lekker – subtiel en fris – en hij reinigt mijn haar goed zonder het uit te drogen. Of het mijn haar ook écht mega sleek maakt, durf ik niet te zeggen. Ik denk zelfs dat hij voor mensen met écht pluizig haar niet heel geschikt is, want normaal maakt dit soort shampoos mijn haar echt zwaar en glanzend, maar deze houdt het nog vrij licht. Des te beter voor mij, dus, maar ik zou voor pluizig haar toch voor een iets zwaardere shampoo gaan.

De paarse fles is de Color Obsessed shampoo. Deze zit vol anti-oxidanten, die ervoor zorgen dat gekleurd haar de kleur langer vasthoudt, en dat de kleur langer stralend blijft. Ik heb zelf geen gekleurd haar, maar ik gebruik heel vaak producten voor gekleurd haar. Raar, hé? Ik doe dat omdat die producten meestal wel genoeg verzorging hebben om mijn haar te voeden, maar ook net licht genoeg zijn om het niet vet of zwaar te maken!

Voor mij is deze shampoo zeker fijn. Ik merk dat hij iets minder voedt dan ik had verwacht, maar met een conditioner op mijn punten vind ik het zeker goed!

Ik sluit af met de blauwe fles van de Moisture Me Rich shampoo. Deze zou ik als eerste pakken, want hydratatie is zo belangrijk voor mij. De glycerine in deze shampoo houdt vocht vast, en zorgt voor zachte lokken.

Bij deze shampoo merk ik het verschil het best. Na het wassen is mijn haar lekker zacht, maar toch licht. Dit is mijn favoriet van de drie!

Conclusie

Mijn interesse over Total Results is gewekt. Ik vind de verpakkingen mooi, en het feit dat er veel verschillende lijnen, voor verschillende haartypes en verschillende haarproblemen zijn vind ik ook super. Mijn favoriet is de Moisture Me Rich shampoo, maar ook de andere shampoos blijf ik gebruiken. Ze verzorgen alledrie mijn haar goed, zonder het te erg te verzwaren.

Wat voor shampoo vind jij het fijnst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.