Kiehl’s Lipverzorging: Buttermask & Butterstick

Huidverzorging is een van mijn grootste interesses. Ik wil mijn huid zo goed mogelijk verzorgen, zodat ik er stralend en gezond uitzie. Maar ook je lippen verdienen aandacht, en jammer genoeg worden die wel eens overgeslagen. Niet door Kiehl’s, gelukkig, want zij hebben best wat producten om je lippen te verzorgen. Ik probeer vandaag twee van hun producten uit: de Buttermask en de Butterstick. Heb ik na vandaag de meest zachte lippen? Let’s see!

De verpakkingen van Kiehl’s zijn eigenlijk altijd mooi. Ook vandaag is dat het geval. Alles ziet eruit alsof het uit een vintage apotheek komt.

Een masker voor je lippen? Yes, please! De Kiehl’s Buttermask bevat kokosolie en mangoboter, om je lippen te herstellen, te voeden en intens te hydrateren. Breng het masker ’s avonds aan op je lippen om wakker te worden met een zachte mond. De textuur is zacht en romig, als een zachte boter. Hij voelt heerlijk op de lippen!

Overdag gebruik je dan de Kiehl’s Butterstick lipsticks met SPF25, om je lippen te hydrateren, te beschermen tegen de zon én ze een kleurtje te geven. Dat klinkt als iets voor mij! Links zie je Simply Rose, en rechts Peony.

De kleurtjes zijn subtiel en natuurlijk, en de lipsticks voelen heel zacht aan. Links zie je Peony, een roze tint, en rechts Simply Rose, die iets roder is.

Dit is hoe de Kiehl’s Butterstick in de kleur Peony. Zoals je kan zien is hij niet zo glanzend, maar dat vind ik niet erg. Hij geeft mijn lippen een zacht roze kleurtje, en doet ze heerlijk aanvoelen.

Het is zeker geen opvallende lipkleur, maar hij geeft me wel net wat meer kleur in het gezicht.

Simply Rose vond ik wat glanzender, en ik vind hem net iets “vetter” aanvoelen dan Peony. Dat laatste vind ik wel fijn, want ik hou ervan als mijn lippen lekker glad voelen, haha!

Dit is voor mij echt de ideale balsem voor een gewone dag. Ik draag heel graag rode lipstick, maar voor elke dag is dat misschien een beetje too much. Deze Simply Rose geeft mijn lippen een kleurtje, zonder er overdreven uit te zien.

Conclusie

Ik ben helemaal positief over de Kiehl’s Buttermask en Butterstick. Ik gaf mijn lippen misschien niet genoeg aandacht, maar die tijd is nu voorbij. Overdag zit de Butterstick – vooral die in de kleur Simply Rose – altijd in mijn handtas, en ’s avonds gebruik ik de Buttermask om mijn lippen extra te verzorgen.

Verzorg jij je lippen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.