Outfit: Touch of Everything

Als het kon zou ik elke dag een jurkje met sneakers dragen. Het heeft iets simpels, maar toch stijlvol, en vrouwelijk maar toch stoer. Ik kreeg onlangs heel veel complimenten over een jurkje, en zelf ben ik er ook wel fan van. Op deze woensdag is mijn outfit dus een beetje casual, een beetje gekleed, een beetje van alles. 

Ik hou echt van dit jurkje. Het is misschien niet heel speciaal, maar het heeft wel een hele mooie fit en de kwaliteit is heel fijn. Het is gevoerd – en met een voering heeft élk kledingstuk een streepje voor bij mij. Ik vind het ook heel mooi dat de hals zo hoog is, dat maakt het easy to wear en stijlvol. Let ook op de naden aan de hals, een klein detail dat veel toevoegt.

Voor een gewone dag als deze kies ik meestal voor een paar comfy sneakers. Tegenwoordig draag ik altijd mijn Nike Air Max sneakers, omdat die nog het schoonst zijn, en omdat ze gewoon ook heel goed zitten. Door de dikke zool worden mijn voeten goed ondersteund, en mijn dokter heeft me eens verteld dat dat heel belangrijk is.

De handtas die ik bij mij heb is mijn favoriete Ralph Lauren tas, die ik omkeerde en nu met de lichtroze kant naar buiten draag. Ik vind shoppers altijd heel mooi, en er kan véél in. Het horloge dat hier perfect bij past is mijn horloge van Danish Design. Het grijze bandje complementeert mijn huid en matcht ook met mijn jurk.

Jurk: H&M // Sneakers: Nike // Handtas: Ralph Lauren // Horloge: Danish Design

Wat voor outfit zou jij elke dag kunnen dragen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.