Interieur: Dit staat nog op mijn wishlist

Ondertussen woon ik al een halfjaar in mijn appartement. Het is de eerste keer dat ik helemaal alleen woon, dus ik had aanvankelijk eigenlijk nog niet veel van de benodigdheden. Op dit moment heb ik het meeste verzameld, maar er zijn nog een aantal kleine dingetjes die ik nog niet heb. Ik heb dus een echte wishlist met spullen die er hopelijk het komende halfjaar nog bijkomen. En vandaag wil ik die met je delen. 

Keuken

Ik heb vooral nog een aantal dingen nodig voor in mijn keuken. Tegenwoordig kook ik supergraag en heel vaak, maar er zijn nog een paar dingen die missen, en die er eigenlijk snel moeten bijkomen.

1. Een extra spatel

Ik heb al een spatel, maar ik gebruik die zo vaak dat hij bijna altijd in de vaatwasser zit. Daardoor moet ik hem altijd met de hand wassen, en dat vind ik teveel gedoe. Een simpelere oplossing: een extra spatel!

2. Glazen bokalen

In een recent artikel schreef ik al hoe je je keuken georganiseerd houdt, en mijn grootste tip is glazen bokalen. Ik heb nu drie glazen bokalen, maar ik heb nog zoveel meer dat ik in glazen bokalen zou willen: het zout, mijn koffiecups, thee, noten, … Het liefst zou ik alles in glazen bokalen stoppen.

3. Een keukenmachine

Ik zou zo graag een keukenmachine kopen. Het liefst zo’n prachtige Kitchenaid. Er is namelijk één ding dat ik niet kan: eieren opkloppen. Mijn armen kunnen het gewoon niet aan. Kortom: een keukenmachine zou mijn niveau aan keukenprinses-heid een stuk naar boven helpen.

Een tip die ik tijdens het zoeken trouwens vond is Knibble. Het is een website waarop je niet enkel prijzen kan vergelijken, maar ook een alarm kan instellen zodat je een melding krijgt wanneer een product in de aanbieding is, of de prijs heeft die jij hebt aangegeven. Een gemakkelijke manier om te besparen op je aankoop, en ik heb alvast een alarm ingesteld voor een aantal keukenmachines!

4. Ovenwanten

Nog steeds heb ik geen ovenwanten. Op zich lukt alles me wel met handdoeken, maar ik ben niet heel handig in dat soort dingen dus een paar ovenwanten is voor mij geen overbodige luxe.

5. Een cakevorm

Ik weet zéker dat ik er een heb gekocht onlangs, alleen kan ik hem nergens meer vinden. Als iemand informatie heeft over mijn vermiste cakevorm, laat mij alsjeblieft iets weten.

Meubels

Wat de bemeubeling betreft is mijn appartement bijna helemaal klaar. Er zijn nog maar drie dingen die ik nodig heb.

1. Een nachtkastje

Op dit moment staat er naast mijn bed een lang tafeltje waardoor ik niet langs de zijkant in mijn bed kan stappen. Lang verhaal: normaal gezien schuif je dat tafeltje over je bed, maar ik heb het verkeerde formaat van bed gekocht. Dat tafeltje wil ik dus weghalen, en er een klein nachtkastje voor in de plaats zetten.

2. Een schoenenkast

Mijn schoenen liggen op de meest onordelijke manier naast mijn kleerkast op een hoopje. Ik heb nog geen manier om ze ordelijk te bewaren, dus ik denk dat ik gewoon echt een schoenenkast nodig heb. Het liefst wil ik een lange, hoge schoenenkast. Waar veel schoenen in kunnen. Heel veel…

3. Een goede bureaustoel

Ik heb een zittend beroep – meestal, toch – dus ik zit best een groot aandeel van mijn tijd op een stoel. Daarom vind ik het niet meer dan normaal dat ik een goede bureaustoel heb. Ik ben al volop aan het rondkijken voor een comfortabele stoel. Als iemand tips heeft, altijd welkom!

Zijn er dingen die jij nog nodig hebt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.