Outfit: Pas de Deux

Het is weekend, en dat betekent dat ik je vandaag weer een nieuwe outfit toon. Deze keer koos ik voor een outfit die uit twee delen bestaat, en daarbij draag ik mijn nieuwe jasje. Ik ben alvast fan van de outfit. Zolang het weer het toelaat blijf ik dit dragen. Met deze outfit heb ik al talloze complimentjes gekregen, dus ik kon niet wachten om hem aan jullie te tonen. 

Ik heb mijn outfit half zelf samengesteld. Nikola kwam met het idee van een wijde broek en een matching crop top. Dat vond ik een leuk idee, en uiteindelijk vond ik deze set die goedgekeurd was door ons beide.

De broek en crop top zijn van PrettyLittleThing. Ik kende het merk zelf nog niet goed, maar al hun items zijn heel betaalbaar. Het is dus zeker een merk waarvoor ik mijn ogen open hou. Ik weet niet goed of de broek en de top bedoeld waren als set, maar het kan zeker. Ze zijn allebei diep zwart en ze laten een klein stuk van mijn buik zien.

De broek vind ik het leukste item, omdat hij echt heel flatterend is. Hij doet mijn benen er langer uitzien en geeft me een stijlvolle look. Het liefst combineer ik hem met een paar hakken zodat mijn benen extra lang lijken. Ik heb de broek al vaak gedragen, en ik moet zeggen dat hij ook leuk is met een topje van normale lengte: zo lijkt het alsof ik een stijlvolle jumpsuit draag!

Mijn jasje is van StyleItaly. Het is een imitatieleren jasje dat ik in het donkerblauw koos. Ik hou van (nep)leren jasjes, ik vind het heel stoer staan en tegelijkertijd vrouwelijk. Op de website vind je een heel groot aantal dames winterjassen, maar deze vond ik het allerleukst. De blauwe kleur zorgt voor een touch of colour.

Ik draag vandaag mijn sneakers van Fabulous Fabs, die een wat hogere zool hebben. Dat komt goed uit, want de broek is nét wat te lang, en met de iets hogere zool komt hij niet tegen de grond.

Als je goed kijkt, zie je dat ik weer eens een paar oorbellen draag. Deze zijn van Ania Haie, en ze zijn prachtig. Het zijn de Two Shape Drop Earrings, maar ik vertel je er binnenkort zeker meer over!

Wat vind je van mijn handtas? Deze is van Tuscany Leather. Ik koos voor het model Anna, en ik ben er zo ontzettend blij mee! De tas is clean, prachtig afgewerkt en heeft handige compartimenten. Neem zeker eens een kijkje op deze website, want er zijn echt héél veel mooie tassen!

Broek: PrettyLittleThing // Top: PrettyLittleThing // Jasje: StyleItaly // Sneakers: Fabulous Fabs // Oorbellen: Ania Haie // Tas: Tuscany Leather

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.