Park Avenue Foundation Stick & Mascara Volume Pro

Als ik een nieuw make-upmerk uittest en ik wil het zo goed mogelijk beoordelen, probeer ik altijd een foundation en een mascara van het merk. Voor mij zijn dat de twee belangrijkste make-upproducten, en die moeten daarom echt goed zijn. Een lipstick mag nog wel eens wat minder dekking geven, en een blush mag voor mij wat slechter gepigmenteerd zijn, maar de foundation en de mascara moeten perfect zitten. Ik probeer vandaag die twee dus uit van het merk Park Avenue, dat je misschien wel kent van bij Di. Benieuwd naar dit budgetmerk? 

Ik probeer vandaag een foundation stick, en een volumemascara van Park Avenue. Het is de allereerste keer dat ik iets van het budgetmerk uitprobeer. Spannend!

Ik hou van stickfoundations, want ze zijn zo gemakkelijk. Alleen is het moeilijk om er één te vinden die echt goed is. Ik ben heel benieuwd naar deze van Park Avenue. De foundation is verkrijgbaar in vier tinten, waarvan ik Golden Beach heb.

Hierboven zie je mijn huid zonder make-up. Ik heb hier en daar wat roodheid, en ik heb voor de gelegenheid zelfs een puistje op mijn kin. Top.

En hierboven heb ik de foundation aangebracht. Mijn mening: hij is top. Hij dekt goed, maar geeft toch een natuurlijke finish. Hij smeert goed uit, maar blijft daarna ook goed zitten. De kleur is bovendien ook een perfecte match. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat niet echt had verwacht van een budgetfoundation.

Ik probeerde ook de Volume Pro Mascara. Het ziet eruit als een vrij basic mascara, met een klassiek borsteltje. Meestal vind ik dit soort borsteltjes het fijnst. En op dit moment krijg je trouwens 50% korting op de mascara, dus betaal je er nog geen vier euro voor. Maar is hij ook goed?

Ja, dat is hij! De formule is niet te nat en niet te droog, waardoor mijn wimpers niet gaan samenkleven, maar wel veel volume krijgen. Wauw!

The finished look.

Conclusie

Ik moet toegeven dat ik geen hele hoge verwachtingen had van deze producten, omdat ze er gewoon zo basic uitzien. Gelukkig bewijst Park Avenue dat fancy verpakkingen zeker niet nodig zijn voor een goed product! De Foundation Stick is een fijne foundation die een natuurlijk effect geeft. Ook de Mascara Volume Pro is een blijver voor mij: hij verlengt, geeft volume, blijft goed zitten én separeert mijn wimpers mooi.

Heb jij al eens iets van Park Avenue uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.