Outfit: So Feminine

Zo nu en dan vind ik een echt vrouwelijke outfit heerlijk om te dragen. Vorige week was het nog héél even deftig weer voor een jurkje. Om mijn nieuwe jurk toch nog één keer aan te kunnen dit jaar, trok ik hem dus aan. Gelukkig maar, want nu is het echt koud aan het worden, en is het tijd voor dikke truien! Vandaag dus misschien wel een van de laatste zonnige outfits. Zucht. 

Ik vind dit echt een hele vrouwelijke outfit. De combinatie van een jurk – en dan nog wel een met bloemen – en de krullen in mijn haar en de oorbellen: het enige dat de vrouwelijkheid een beetje “breekt” zijn mijn sneakers. Dit jurkje lijkt me ook heel mooi met een paar hakken, maar een paar sneakers maakt het net wat stoerder.

Mijn jurk is van Anna Van Toor. Ik kende het merk tot voor kort nog niet, maar ik vond hen online en op hun website kan je hun eigen merk bestellen, maar ook een aantal andere merken waar ik fan van ben, zoals 10 Days! Ik koos voor een licht, bloemig jurkje dat aan de taille een lintje heeft.

Mijn sneakers ken je ondertussen al, al zijn ze tegenwoordig al een stukje minder wit dan eerst. Het is mijn enige paar Nike Air Max sneakers, en ik vind ze zalig. Ze zien er cool uit én ze zitten heel comfortabel.

Ook mijn handtas kan je bekend voorkomen, want deze tas van Ralph Lauren neem ik er heel vaak bij. Het leuke aan de tas is dat je hem binnenstebuiten kan dragen voor een andere look. De ene kant is bordeaux, en de andere kant lichtroze. Twee tassen voor de prijs van één!

Wat vind je van mijn oorbellen? Ze zijn van Kuroji. Deze schatjes zijn met de hand gemaakt en vinden de perfecte balans tussen glam en tijdloos. Het ringetje past perfect rond mijn oor, en het steentje geeft een subtiel glansje.

Jurk: Anna Van Toor // Sneakers: Nike // Tas: Ralph Lauren // Oorbellen: Kuroji

Wat vind jij van deze outfit? Zou jij sneakers dragen onder het jurkje of hakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.