Urban Decay All Nighter

Ik denk dat ik één keer in mijn leven een nachtje door gedaan, en dat was omdat we op school een 24-uur lesmarathon deden. Niet zo stoer, dus, maar naast het wakker blijven was de grote uitdaging om ervoor te zorgen dat mijn make-up bleef zitten. Ik ken de struggle, maar er zijn dus manieren om je make-up superlang te doen blijven zitten. Een populair product in die categorie is de Urban Decay All Nighter setting spray. Maar zorgt hij er ook echt voor dat je make-up de héle nacht (of in mijn geval: dag) blijft zitten? 

Als ik ’s avonds na een lange dag in de spiegel kijk, zie ik er meestal niet meer zo perfect uit als ’s ochtends. Mijn make-up is op sommige plekjes vervaagd en gaat in de lijntjes rond mijn ogen en mond zitten. Ik doe mijn best om dat tegen te gaan, maar als er een wondermiddel bestond om ervoor te zorgen dat mijn make-up de hele dag blijft zitten alsof ik hem net heb aangebracht, I need it!

Urban Decay is zo’n fijn merk. Ongetwijfeld een van mijn favorieten! Een van hun bekendste producten is de All Nighter Make-up Setting Spray die je make-up er 16 uur lang perfect doet uitzien.

Wat de spray zijn werking geeft is de Temperature Control Technology, die het huidoppervlak laag houdt waardoor make-up mooie blijft zitten. Zo fancy!

Ik heb hem nu iets meer dan een week gebruikt en ik merk echt verschil. Ik merk dat mijn make-up langer blijft zitten. Normaal gezien begint mijn make-up na een tijd nogal te glimmen, maar dat is een stuk minder als ik de Urban Decay All Nighter gebruik. Hij heeft een hele fijne verstuiver die de spray lichtjes over je gezicht verstuift. Daardoor wordt je huid niet nat, en voel je hem niet zitten. Ik ben overtuigd!

Conclusie

Op zoek naar een superfijne settingspray? De Urban Decay All Nighter is de hype waard. Hij zorgt ervoor dat je make-up héél lang blijft zitten, en ook mooier blijft. Nu heb je geen enkel excuus meer om haarlak te gebruiken om je make-up mee vast te zetten – ja, er zijn echt mensen die dat doen!

De Urban Decay All Nighter setting spray is verkrijgbaar bij de parfumerie en online.

Gebruik jij een setting spray?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.