Outfit: Bloody Mary

Woensdag is het zover: Halloween. De ideale gelegenheid om je te verkleden. Ik heb al een aantal ideetjes om de nacht extra macaber te maken. Vandaag toon ik je mijn eerste halloweenoutfit van het jaar. Deze is zeker een outfit waarvan je bloed sneller zal gaan pompen, want het is een kostuum! En jullie weten wat een grote fan ik ben van kostuums. Benieuwd naar mijn outfit? 

Trick or treat! Als je de deur opendoet met deze outfit, is de kans groot dat je bezoekers weglopen. Of juist niet, want laten we eerlijk zijn: het is echt een mooi pak!

Het pakje dat ik vandaag draag is van Opposuits. Als je ze nog niet kende: het is een superleuk merk dat allerlei originele kostuums verkoopt. Dit is het Bloody Mary pak, en die komt uit de halloweencollectie. Ik moet zeggen dat de kwaliteit echt heel fijn is, dat had ik niet verwacht. Het zit fijn, en het ziet er cool uit. Bovendien is het eens iets compleet anders.

Mijn topje is een supersimpel basic topje dat ik eens bij ASOS bestelde. Dit soort basics vind ik heel belangrijk voor een garderobe, omdat je het overal bij, op of onder kan dragen. Ik heb een gelijkaardig topje in het zwart, blauw, rood en roze en ik gebruik ze heel vaak.

Mijn schoenen heb ik ondertussen ook al een tijdje. Ze zijn van Boohoo. Het is zeker niet mijn meest comfortabele paar, maar het ziet er wel heel elegant uit.

Kostuum: Opposuits // Top: ASOS // Schoenen: Boohoo

Ga jij je verkleden voor Halloween?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.