Acqua Colonia Seasonal Edition Blackberry & Cocoa en Vanilla & Chestnut

Wat is het koud! Nu de wintertijd is begonnen wordt het steeds sneller donker, en om de sfeer er een beetje in te houden bracht Acqua Colonia een nieuwe Seasonal Edition uit. Twee parfums met winterse toetsen zodat ook jij helemaal klaar bent voor het seizoen. De nieuwe Seasonal Edition bestaat uit de Blackberry & Cocoa geur, en het Vanilla & Chestnut parfum. Vandaag vertel ik je er alles over. 

Ik heb ondertussen al een vrij grote collectie van de Acqua Colonia geuren, en ik vind ze eigenlijk allemaal heel fijn. De lijn is heel uitgebreid en er komen steeds nieuwe geuren bij. Zo zit er voor iedereen wat tussen.

Dit seizoen zijn de flacons gevuld met het aroma van braambes met kokos en vanille en kastanje. Echte winterse geuren, dus.

Ik hou van Acqua Colonia omdat de geuren zo simpel en oprecht zijn. De noten zijn altijd heel duidelijk te ruiken, en vormen een prachtige symfonie. Vanilla & Chestnut is een warme geur, doordat de vanille duidelijk aanwezig is. De geur is ontspannend en rustgevend. Het doet me denken aan een gezellige avond in de zetel, met overal kaarsjes. Blackberry & Cocoa is wat frisser, vind ik, en straalt energie uit.

Als ik een favoriet moet aanduiden, kies ik voor de Blackberry & Cocoa geur, maar het fijnst vind ik om af te wisselen. Opnieuw ben ik helemaal fan van de Acqua Colonia Seasonal Edition, het is altijd een schot in de roos.

Conclusie

De Acqua Colonia Seasonal Edition Blackberry & Cocoa en Vanilla & Chestnut zijn zoals ik gewend ben van Acqua Colonia: oprecht, simpel, authentiek. De geuren zijn heerlijk, met duidelijk ruikbare noten, en de flesjes zijn schattig. Mijn favoriet? De Blackberry & Cocoa!

Hou jij ook zo van simpele geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.