Outfit: Happy Halloween!

Vorig jaar stond ik bij iedereen wonden te maken met latex, oogschaduw en vals bloed. Niets is zo leuk als een beetje gore, maar dit jaar hou ik het heel bescheiden. Van Motel Rocks kreeg ik het schattigste playsuitje ooit, en ik besloot om daarvan mijn halloweenoutfit te maken. Hier is hij dus, mijn halloweenlook van 2018. Lees snel verder voor alle details!

Voilà, dit is mijn halloweenlook. Ik weet het: het is niet heel eng, maar ik vind ook niet dat elke halloweenlook super vies moet zijn. De titel van mijn halloweenlook zou “gevaarlijk luipaard” kunnen zijn, en even: een luipaard is echt wel eng!

Zoals ik al zei is mijn playsuit van Motel Rocks, en het is zo ongelooflijk mooi! De pasvorm is erg flatterend, en het printje maakt het speels. De stof is zacht, en de mouwen lopen onderaan wat wijder uit. Het enige dat deze outfit wat “ongemakkelijk” maakt is het feit dat het zo diep uitgesneden is. Maar hey: if you have it (or don’t have it), flaunt it.

De haarband met oortjes kreeg ik een tijdje geleden van Bourjois, maar online vind je er superveel in verschillende uitvoeringen. Ik zal hieronder een linkje zetten, maar waarschijnlijk vind je er zelf ook wel gemakkelijk eentje.

Ik combineerde mijn playsuit met een paar stoere biker boots. Op die manier wordt mijn look nog wat stoerder, en enger, én ze zitten gewoon ook heel goed. De mijne zijn van Bullboxer.

Playsuit: Motel Rocks // Haarband: Bourjois // Boots: Bullboxer

Verkleed jij je met Halloween?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.