Rituals The Ritual of Yalda

Om te bekomen van Halloween, of om gewoon een beetje te ontspannen, wil ik je vandaag graag voorstellen aan The Ritual of Yalda, de nieuwste lijn van Rituals. Een lijn die ideaal is om die winterdip tegen te gaan. Ik kan het alvast gebruiken, want ik heb zowat de hele winter last van een winterdip. The Ritual of Yalda is geïnspireerd op de aloude Perzische wijsheid. Ik probeerde de producten alvast uit!

Rituals The Ritual of Yalda is een lijn die je warmte en licht geeft, dankzij de geur van watermeloen en granaatappel. Over de verpakkingen valt niet te twisten: zoals altijd zien ze er prachtig uit. Exact wat ik van Rituals verwacht.

De bodycrème en het doucheschuim zijn ondertussen al een bekende in het assortiment. Met elke keer een andere, heerlijke geur weet Rituals me telkens te verrassen. Het doucheschuim gebruik ik heel graag, en deze geur is perfect voor de winter. Je kan hem ondertussen al in mijn douche vinden! Ook de bodycrème is een topper, die de droge huid op mijn benen voedt en verzacht.

Kaarsen vind ik zalig, maar ik had nog nooit een massagekaars geprobeerd. Deze van The Ritual of Yalda ruikt niet alleen lekker als je hem aansteekt, maar de olie kan je na een minuutje afkoelen ook gebruiken voor de meest ontspannende massage van je leven!

Ik was er een beetje bang voor, maar het valt echt wel mee. Het warme van de kaars werkt ontzettend ontspannend.

Ik heb even heel veel zelfmedelijden want ik heb geen bad! Ik zal deze Bath Bombs dus niet zelf kunnen uitproberen. In een doosje zitten drie bruisballen, die de heerlijke geur van granaatappel en watermeloen toevoegen aan je badwater. Granaatappel werkt trouwens ook huidverzorgend, dus na je bad voelt je huid zacht en soepel aan. Heeft er iemand een bad dat ik mag gebruiken?

Conclusie

Rituals heeft altijd zulke fijne producten, en ook The Ritual of Yalda is goedgekeurd. De geur is rijk en warm, en de verpakkingen zijn heel mooi. Ideaal om cadeau te geven, of het nu aan iemand anders is of aan jezelf. Mijn favoriet is de massagekaars: de geur, de warmte, het gevoel op de huid… Ik word al ontspannen als ik er nog maar aan denk!

Hou jij ook zo van Rituals? Is deze lijn iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.