Rimmel Scandal’Eyes Wow Wings Mascara

De Rimmel Scandal’Eyes Wow Wings Mascara is een mascara met een dubbelzijdig borsteltje, waarmee je prachtig lange wimpers kan creëren. Ontzettend veel volume, perfect gesepareerde wimpers die de hele dag in model blijven. Ondertussen heb ik al heel wat fijne mascara’s ontdekt, maar natuurlijk is het altijd interessant om nieuwe dingen uit te proberen. Ik kan mezelf ondertussen een echte mascara-expert noemen, dus probeer ik vandaag de Rimmel Scandal’Eyes Wow Wings Mascara uit. 

De Rimmel Scandal’Eyes Wow Wings Mascara is hét product voor lange, winged wimpers. Hij zou ervoor zorgen dat je wimpers mooi uitgewaaierd worden en meer volume krijgen dan ooit. Ik hou wel van een winged look, dus ik ben heel benieuwd naar deze mascara!

De grote innovatie is het borsteltje van de mascara. Er zijn twee kanten: de winged kant (onderaan op de foto) verdeelt de mascara over de wimpers, en de ronde zijde (bovenaan) zorgt voor volume en extra separatie van de wimpers.

De formule bevat polymeren die ervoor zorgen dat volume gemakkelijk opgebouwd kan worden. Hij korrelt niet en is veegvast, en dankzij het borsteltje kan je extra gemakkelijk de buitenste wimpers bereiken.

Op de foto hierboven draag ik geen mascara.

Op de foto hierboven heb ik de Rimmel Scandal’Eyes Wow Wings Mascara aangebracht.

Hij geeft inderdaad veel volume, en ik vind inderdaad dat het borsteltje fijn werkt. De langere haartjes aan de buitenkant grijpen mijn buitenste wimpers en duwen ze naar boven, zodat ze extra verlenging krijgen. Het resultaat: een uitgewaaierde look. Exact zoals ik het wil.

De formule is vrij vloeibaar, maar werkt gemakkelijk. De ronde kant van het borsteltje is wel nodig, want die zorgt ervoor dat de mascara mooi verdeeld wordt en je wimpers niet aan elkaar kleven. Gelukkig is dat heel gemakkelijk!

Conclusie

De Rimmel Scandal’Eyes Wow Wings Mascara is goedgekeurd naar mijn normen! Het borsteltje is speciaal, maar het werkt wel, en de formule is heel fijn. Ik kan bevestigen dat hij niet uitveegt, en dat hij niet gaat korrelen. Mijn wimpers zijn lang, hebben veel volume en zijn mooi uitgewaaierd.

Is deze mascara iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.