Outfit: Weekend

Ik ben blij dat de zon weer een beetje schijnt, want dat maakt de winter die in aantocht is toch iets zachter. Dit weekend is heel druk, maar heel leuk, en mijn outfit moet daarom gemakkelijk zijn, maar wel mooi. Ik koos daarom voor een simpel jurkje, en een simpel laarsje. Dat is voor mij de perfecte outfit voor het weekend. Met een paar fijne details maakte ik de look nét wat interessanter.

De ideale outfit voor een druk weekend is comfortabel, maar ziet er toch stijlvol uit. Dat is exact deze outfit, toch? Mijn jurk is van Carrouche – de leukste winkel in Merksem – en die is echt zalig. De stof is zacht en een beetje glad en de fit is wijd. Ik koos ervoor om een riempje rond mijn middel te dragen, maar je kan de jurk ook gewoon zo dragen.

Ook mijn laarsjes zijn van Carrouche. Basic, zwarte laarsjes zijn een echte musthave. Je kan ze overal bij dragen, en ze zitten goed maar geven toch een vrouwelijke én stoere look. Deze laarsjes zal je nog vaak voorbij zien komen!

Verder hield ik het heel simpel, met mijn favoriete horloge van Danish Design, en mijn oorbellen van Ania Haie. Het horloge is heel casual, dankzij het grijze bandje, maar ziet er wel heel elegant uit. Door een paar fijne oorbellen toe te voegen wordt de aandacht naar mijn gezicht getrokken, en dat vind ik perfect passen bij deze outfit!

Jurk: Carrouche // Laarsjes: Carrouche // Horloge: Danish Design // Oorbellen: Anna Haie

Wat is voor jou een perfecte weekendlook?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.