Interieurupdate: nieuwe kussens

Ik vind het heel leuk om nu en dan kleine aanpassingen te maken aan mijn interieur. Het liefst zou ik een nieuwe zetel willen, maar ik heb nog niet de perfecte gevonden. Een simpele en gemakkelijke manier om je interieur een update te geven is om de kleuren die je gebruikt aan te passen. Bijvoorbeeld: kussens. Mijn groene kussens lagen al een hele tijd kleur te geven aan mijn zetel, maar onlangs bestelde ik een paar nieuwe kussens, en plots zag het geheel er volledig anders uit!

Ik bestelde drie sierkussens online, en mijn woonkamer ziet er plots helemaal anders uit. Omdat de winter eraan zit te komen, vond ik dat ik wel een paar warme kleuren mocht gebruiken. Luipaardprint is al jarenlang mijn meest favoriete print ooit, en nu is het moment om veel luipaardprint in mijn interieur te gebruiken: ik woon alleen, dus hoef met niemand rekening te houden, haha!

Ik koos voor twee kussens met luipaardprint, en eentje met verschillende veren. De kussens met luipaardprint geven mijn woonkamer warmte, en de veren staan voor de herfst. Het kussen met veren blijft niet in de zetel, maar gaat op mijn klein schommelstoeltje.

Door gewoon je kussens te vervangen krijg je een volledig nieuwe look. Dat vind ik superleuk: ik hoef geen bakken geld uit te geven, of veel moeite te steken in een nieuwe inrichting, maar toch ziet mijn appartementje er een beetje anders uit. Ik heb het gevoel dat hoe ouder ik word, hoe meer ik kan genieten van de kleine dingen, zoals nieuwe kussens.

Wat voor sierkussens heb jij in je interieur?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.