Outfit: Snakes

Tegenwoordig zie je slangenprint echt overal. Ik ben zelf ook grote fan van slangenprint, het is het nieuwe luipaardprint. En sinds kort ben ik ook trotse eigenaar van een kledingstuk met slangenprint. Vandaag toon ik je hoe ik mijn broek met slangenprint combineer. Lees snel verder!

Deze outfit is comfortabel, en ziet er mooi uit. Mijn broek met slangenprint is van Carrouche. Het is een zacht stofje en de broek valt lekker los. Tegenwoordig draag ik echt het allerliefst wijde, losse broeken. En de slangenprint maakt hem al helemaal fantastisch.

Ik combineerde mijn broek met een losse blouse, in een donkergroene kleur. Deze blouse is ideaal, want je kan hem bij zowat alles dragen. Hij is gewoon van H&M. Soms hebben ze echt hele leuke items, deze blouse hoort daar zeker bij.

Hoe mooi zijn mijn oorbellen? Het is mijn nieuwe set van Qullqi. Ik koos voor de Juno oorbellen.  Ik vind ze ongelooflijk mooi. Ze zijn clean en simpel, zien er elegant uit en zijn prachtig handgemaakt. Het zijn drie overlappende ringen die de opkomst en ondergang van de volle maan symboliseren. De maan speelde een belangrijke rol in de oude Peruviaanse culturen. Qullqi is opgericht door Hugo Valdivia, die afkomstig is van Peru en wil de prachtige Paruviaanse, zilveren juwelen met Europa delen. Gebruik de kortingscode silkeblogs15 voor 15% korting!

Broek: Carrouche // Top: H&M // Oorbellen: Qullqi

Hou jij ook zo van slangenprint?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.