Décléor Harmonie Calm Organic

Relax, want vandaag heb ik het over de Décléor Harmonie Calm Organic lijn. Décléor is een merk met huidverzorging die te vinden zijn bij het schoonheidssalon. Ze gebruiken allemaal aromessences die de producten zo effectief maken. De Harmonie Calm Organic lijn is gericht op de gevoelige huid. Ik kreeg een pakketje met de producten opgestuurd, en vandaag vertel ik er meer over. 

De Décléor Harmonie Calm Organic lijn bestaat uit drie producten: een masker, een serum en een nachtcrème. Hét ingrediënt uit de lijn is essentiële olie van rozen. De producten zouden kalmerend werken, en geschikt zijn voor de gevoelige huid. Décléor is zeker geen budgetmerk. De producten zijn aan de dure kant, maar een goede huidverzorging is een investering.

De Décléor Harmonie Calm Organic producten werken ontstekingswerend. Op die manier gaan ze roodheid en trekkerigheid tegen.

  • Décléor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Cream & Mask 2 in 1, € 51,00
  • Décléor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Oil Serum, € 53,00
  • Décléor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Night Face Balm, € 38,00

Cream & Mask 2 in 1

Dit product kan je zowel als crème als als masker gebruiken. Gebruik het ’s ochtends als dagcrème, en breng één keer per week een dikke laag aan en laat intrekken. De crème werkt ontspannend en verzachtend.

Oil Serum

Dit flesje is zo schattig, vind je ook niet? Ik hou van de druppelvormige look. Het olieserum breng je ’s ochtends aan om je gevoelige huid te kalmeren en te beschermen. Breng drie druppels aan op je handpalmen, en warm ze op door je handen tegen elkaar te wrijven. Breng het olieserum dan aan op je huid. Dit serum ruikt heerlijk naar rozen, en voelt superzacht aan.

Night Face Balm

’s Avonds gebruik je deze nachtbalsem, die je ook opwarmt in je handpalmen. De balsem is vrij stevig en een stuk rijker, maar dat is exact wat ’s nachts goed is.

Conclusie

De geur van de producten is biologisch en ontwikkeld door een aromatherapeute. Door aan de producten word je ook kalmer, en ontspan je. Dat vind ik zo leuk gevonden. Ook in gebruik zijn de producten heel fijn. Ze trekken vrij snel in, en zijn ideaal voor de gevoelige huid. Oké, ze zijn niet goedkoop, maar als je wil investeren in je gevoelige huid, moet je dit echt eens uitproberen!

De producten van Décléor zijn verkrijgbaar bij het schoonheidssalon.

  • Décléor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Cream & Mask 2 in 1, € 51,00
  • Décléor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Oil Serum, € 53,00
  • Décléor Harmonie Calm Organic Soothing Comfort Night Face Balm, € 38,00
Heb jij een gevoelige huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.