Outfit: Grrrrrr

Luipaardprint is nice. Ik kan er nooit genoeg van krijgen. Mijn leven begint steeds meer luipaardprint te krijgen, en ik heb er geen problemen mee. Vorige keer toonde ik je al mijn nieuwe kussens met luipaardprint, en vandaag (nog) een outfit met mijn favoriete patroontje. En deze keer is het echt iets speciaals, want mijn complete outfit is met de hand gemaakt door mijn mama. Kan je het niet geloven? Lees snel verder, want het is echt waar. 

Jep, ik heb een mama die kleren kan maken. Mijn mama Els runt samen met Sigrid een stoffenwinkel en koffiehuis waar je ook naaicursussen kan volgen in Schoten. De Stoffe & Koffe krijgt er binnenkort ook een webshop bij, zodat je online de stoffen kan bestellen, en misschien ook wel een kledingstuk.

Het lijkt misschien alsof ik een jurk draag, maar het is een set met een trui en een kokerrok. Dit soort sets vind ik altijd zalig, omdat je ze samen, maar ook apart kan dragen. De stof is zacht, en de kleuren zijn warm; exact hoe ik mijn kleding graag heb. De stof voor de outfit komt uiteraard uit Stoffe & Koffe.

Ik besloot om mijn sneakers erbij aan te trekken. Op die manier ziet het er sportief, jong en casual uit. Een mooie pump of sandaal eronder geeft het weer een net en elegant effect. Hoe zou jij deze outfit dragen?

Outfit: Stoffe & Koffe // Sneakers: Nike

Ben jij ook zo verslaafd aan luipaardprint?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.