Een stijlvol droogrek? Brabantia Linn

In mijn kleine appartementje ben ik altijd op zoek naar manieren om op een stijlvolle en mooie manier mijn spullen te ordenen. Voorheen dacht ik altijd: een droogrek kan niet mooi zijn. En toen ontmoette ik de Brabantia Linn collectie. Ik wil je vandaag graag voorstellen aan deze nieuwe manier van kleding drogen en opbergen. Lees snel verder, want dit mag je niet missen!

Mijn persoonlijke favoriet? Het witte kledingrek! Het ziet er zo licht en elegant uit, er kunnen best veel kleren opgehangen worden, en neemt niet eens veel plaats in. Ik koos ook voor de aluminium kleerhangers, die de look extra stijlvol maken.

Je kan het kledingrek gebruiken als droogrek, of om gewoon je mooiste items op te hangen. Ik gebruik het voor allebei. Bovenaan hang ik de kleding die ik nog ga dragen, in het midden hang ik eventuele gewassen kleding te drogen, en onderaan zette ik een wasmand waarin ik de vuile was gooi. Het resultaat: mijn slaapkamer – want daar staat het kledingrek nu – is eindelijk ordelijk. Ongelooflijk.

Hoe organiseer jij je kleding?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

 • Anja schreef:

  Oh dat is een mooi droogrek. Ziet er ook ruim genoeg uit om aardig wat kleren op te kunnen hangen.

 • Lodi schreef:

  Ik vind hem mooi en praktisch al zou hij voor mij ( en gezin) te klein zijn als je ziet wat een wasgoed ik heb. Maar als je maar weinig ruimte hebt, is het makkelijk en staat helemaal niet verkeerd.

 • Amanda schreef:

  Het is zeker een stijlvol droogrek! Voor mij persoonlijk zou hij wat groter mogen zijn (wij hebben zoveel was), maar ik zie zeker wel mogelijkheden om ‘m bijvoorbeeld in de slaapkamer te zetten om wat extra kleding aan te hangen, bijvoorbeeld voor de volgende dag. Dat zou wel een uitkomst zijn!

 • Haydée De Loof schreef:

  Ik heb ook een rek waar ik mijn gedragen kleren die ik nog eens wil aandoen aan ophang. Maar die is lang niet zo stijlvol als deze!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.