Outfit: Feeling Blue?

Ik heb een beetje last van een herfstdipje. Dat heb ik eigenlijk elk jaar: ik kan er niet tegen als het kouder wordt. Maar dit is het eerste jaar dat ik ook de leuke kant van de herfst kan zien. Zo vind ik het heel fijn om gezellig binnen te zitten, en met de feestdagen in aantocht kijk ik er al uit om mijn appartement gezellig en kerstproof te maken. Mijn outfit vandaag is casual, met lichte kleuren. Zo zorg ik toch voor frisheid op een grijze dag. 

Met de combinatie van een skinny jeans en een hemd kan je bijna nooit iets misdoen. Daarom draag ik vandaag een hemdje dat ik kocht bij H&M. Dit is een van de basics die ik echt niet kan missen in mijn kast, samen met een zwart en een wit hemd, een zwarte chino en een beige broek. Die kan je eindeloos combineren, en dat heb ik soms nodig.

Mijn jeans is van Levi’s, en die bestelde ik vorig seizoen met vijftig procent korting. Ik was ontzettend blij met mijn koopje, en nog steeds met deze jeans. Hij zit supergoed, en ik hou van de wassing.

Deze jas heb ik al een hele tijd. Ik kocht hem een jaar – of misschien wel langer – geleden bij Primark. Een beige mantel is ook zo’n basic die eigenlijk altijd kan. Deze is niet van de allerbeste kwaliteit, maar voorlopig kan het er zeker mee door. Hopelijk vind ik snel een nieuw en beter exemplaar.

Ik ben heel blij, want ik kreeg gisteren een nieuw horloge van Danish Design aan. Ondertussen heb ik er al een paar van dit merk, en ook dit gouden exemplaar is een topper. Het design is tijdloos en elegant, exact hoe ik mijn horloges het liefst heb.

Mijn riem is een basic van de H&M – echt een goede winkel voor basics – en mijn sneakers zijn jullie ondertussen al wel bekend. Het zijn mijn Nike sneakers die ik nét heb gewassen in de wasmachine. Werkt supergoed.

Hemd: H&M // Jeans: Levi’s // Jas: Primark // Horloge: Danish Design // Riem: H&M // Sneakers: Nike

Heb jij last van een herfstdip?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.