Indola Colorblasters

Wat als je instagramfilters op je haar zou kunnen zetten? Hoe cool zou dat zijn? Dat was duidelijk wat ze ook dachten bij Indola, want ze stopten alle populaire instagramfilters in flesjes, voor acht supertrendy looks. Ik vind dit alvast een heel goed idee. Het is zo leuk om mijn foto’s eens door alle filters te halen, om te zien wat me het beste staat. Ik kreeg twee van de Indola Colorblasters opgestuurd, en vandaag vertel ik je er meer over. 

Color overload, want de Indola Colorblasters zijn echte kleurbommetjes. Sommige van de tinten dienen enkel als toner, om bijvoorbeeld gele tonen in je haar te neutraliseren. Er zijn er ook een aantal waarmee je ook een felle kleur tevoorschijn kan toveren. De twee tinten waar ik je vandaag meer over vertel zijn Juno en Clarendon.

Ik heb zelf blond haar, dus ik ben meer dan bekend met zilvershampoo om het gele in mijn blonde haren te neutraliseren. Ik gebruik heel vaak haarproducten met paarse pigmenten, om mijn haar er mooi en stralend te doen uitzien. En dat is ook wat Juno doet: het is een conditioner die je haar diep voedt, maar die ook gele tonen in je haar neutraliseert.

Clarendon, daarentegen, voegt echt kleur toe aan je haar. Voor de durvers: je kan de conditioner wat langer laten inwerken zodat je een felblauw effect krijgt. Ga je liever voor een pastellook, was hem dan wat sneller uit.

Hierboven zie je links Clarendon en rechts Juno. Ik ben zelf géén durver als het op haarkleur aankomt, dus ik heb zelf enkel Juno uitgeprobeerd. Het effect is niet heel opvallend, maar hij maakt mijn haar wel héél zacht, én mijn haar ziet er wat meer naar de roze kant uit. Dat laatste vind ik prachtig. Mijn haar lijkt extra hard te stralen doordat de gele ondertoon geneutraliseerd is.

Conclusie

Het idee achter de Indola Colorblasters vind ik fantastisch. De blauwe variant durf ik niet uit te proberen, maar Juno is een voedende conditioner, en een hele fijne toner voor mijn blonde haren. Ik ben heel benieuwd geworden naar de andere tinten!

Welke instagramfilter zou jij eens op je haar willen gebruiken?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.