Ultieme cadeautip: The Body Shop giftsets

Het is zover: ik heb een kerstboom besteld. Je zou dus zeker kunnen zeggen dat ik bijna volledig klaar ben voor Kerstmis. Het allerleukste aan kerst vind ik cadeau’s geven. Ik vind het fantastisch om op zoek te gaan naar de leukste cadeautjes, en vandaag wil ik het precies daarover hebben. De giftsets van The Body Shop zijn altijd al een favoriet geweest bij mij, en ook dit jaar zijn ze om voor te smelten. Ik stel je er vandaag een paar voor!

Wie wordt er niet blij van een pakje waar de fijne producten van The Body Shop inzitten? Vorig jaar was ik al heel enthousiast over de kerstedities en giftsets, maar dit jaar ben ik nog enthousiaster. Alles is schattig, mooi verpakt, en de geuren zijn hemels.

Bella The Bear Hair Wrap

Dit handdoekje om je haar in te wikkelen is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Met het berensnoetje geef je je haar een knuffel, en zie je er schattig uit. Een ideaal cadeautje om te combineren met een shampoo en conditioner.

Berry Bon Bon Body Scrub

Mijn meest favoriete geur van de kerstcollectie dit jaar is ongetwijfeld Berry Bon Bon. Ik zou deze scrub willen opeten, zo lekker ruikt hij. Hij bevat niet alleen cranberryolie uit Noord-Amerika, maar ook Community Trade-rietsuiker uit Paraguay en Community Trade-paranotenolie uit Peru. Hij maakt je huid heerlijk zacht en glad, en doet je ruiken alsof je van snoep bent gemaakt.

Born Lippy Butterfly

Tijdens de koude winterdagen hebben je lippen wat meer aandacht nodig. De Born Lippy lipbalsems zien er ontzettend cute uit, verzorgen je lippen én ruiken lekker. In de Born Lippy Butterfly zitten de geuren Passionberry, Raspberry, StrawberrySatsuma en Watermelon.

Body Butter Trio

Geef deze driehoek cadeau met de drie kerstgeuren in reisformaat. We kennen de Body Butter van The Body Shop natuurlijk al langer, en het zijn echte verwennerijen. Ze ruiken lekker én verzorgen je huid.

Festive Sack of Peppermint Candy Cane Delights

Hoe leuk is dit zakje vol pepermuntzuurstokjes? De geur is fris en snoeperig, en met de vier productjes kan je jezelf hélemaal onderdompelen in pepermunt.

  • The Body Shop Festive Sack of Peppermint Candy Cane Delights, € 20,00

Olivia The Owl

Laat me je voorstellen aan Olivia. Ze is een uiltje, met in haar buik productjes die je badkamer opfleuren en heerlijk geuren naar aardbei en kokos. En als alle productjes opgebruikt zijn, kan je Olivia gebruiken als spaarpot!

Conclusie

We worden dit jaar weer verwend door The Body Shop. Online en in de winkel vind je allerlei leuke cadeautjes die je aan jezelf kan geven, of die je onder de kerstboom kan leggen. Mijn favoriet is Olivia The Owl, met de prachtige verpakking.

Welk cadeautje zou jij het liefst krijgen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.