MAC Bold & Bad Lash Mascara

Ik hou van goede mascara’s. Dat is duidelijk. En ik vind het ook heel interessant als een mascara een leuke gimmick heeft. Dat is precies zo bij de MAC Bold & Bad Lash Mascara. Het is een mascara met twee borsteltjes – ja, dat lees je goed. Eéntje voor de bovenste en ééntje voor de onderste wimpers. Ik vind het een fascinerend idee, maar is het ook echt een goede mascara? Dat test ik vandaag voor je uit!

Dit is de MAC Bold & Bad Lash Mascara. De verpakking is echt héél erg mooi: op de huls staat zijn naam in velvet letters geschreven, en bovenaan is de mascara rood. Ik heb nog maar een paar mascara’s van MAC geprobeerd, en ik moet zeggen dat ik er niet echt een uitgesproken mening over heb. Voorlopig heb ik dus nog geen verwachtingen van de MAC Bold & Bad Lash Mascara.

Zoals ik al zei heeft de mascara twee borsteltjes. Het grote borsteltje gebruik je op de bovenste wimpers, voor een volumineuze look, en het onderste borsteltje kan je voor je onderste wimpers gebruiken. De mascara bevat ook twee verschillende formules, dat had ik zelf niet echt verwacht. Hij is dus echt specifiek om die perfecte ogen-openende look te krijgen.

Op de foto hierboven draag ik de MAC Bold & Bad Lash Mascara.

Mijn bovenste wimpers zijn inderdaad heel volumineus. Wat me opvalt is dat hij mijn wimpers bijna niet aan elkaar doet kleven. Zo zien mijn wimpers er heel natuurlijk uit, alsof ik van mezelf zulke zwarte, lange wimpers heb. Dat is alvast een goed punt!

Mijn onderste wimpers laat ik meestal gewoon zo, maar vandaag gebruikte ik het kleine borsteltje om ze lichtjes aan te zetten. Doordat het borsteltje zo klein is, was het heel gemakkelijk om alle wimpers van mascara te voorzien zonder vlekjes te krijgen. Het borsteltje is ook handig om je binnenste wimpers bovenaan te kleuren, trouwens.

Conclusie

Oh, deze mascara is fijn. Zelfs als het kleine borsteltje er niet bij was, zou ik hem prijzen. De formule en het grote borsteltje gaan zo goed samen. Mijn wimpers krijgen volume, worden intens zwart en lang, zonder te gaan kleven of klonteren. Ook het kleine borsteltje is handig: je onderste wimpers een laagje mascara geven was nooit zo gemakkelijk. Mijn conclusie: de MAC Bold & Bad Lash Mascara is bold, maar zéker niet bad.

Zou het iets voor jou zijn, zo’n mascara met twee borsteltjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.