Outfit: Feeling Festive

De feestcollecties beginnen de winkels binnen te druppelen, en ik wil daar uiteraard van op de hoogte zijn. Zo heeft ook Bel & Bo een feestelijke lijn gelanceerd, en die ziet er heel mooi uit. Ik mocht de collectie zelf ontdekken, en vandaag wil ik je een van mijn favoriete stukken uit de 3,2,1 Feest!-collectie tonen. Het leuke aan de collectie vind ik dat er van alles wat bij is: jurken, broeken, t-shirts, blouses, én een prachtige jumpsuit. 

Ik hou echt zo van jumpsuits, omdat ze er héél chique kunnen uitzien. Ik denk dat ik er nog maar één in mijn kast had liggen voor deze van Bel & Bo, en die deed ik vaak aan. Dit feestelijke exemplaar is donkerblauw, in een mooie snit. De jumpsuit heeft een V-hals, en in de taille drie schakeltjes. Wat ik ook heel leuk vind aan deze look zijn de mouwen. Die zijn iets langer, en hebben een opening. Dat vind ik wat extra’s toevoegen, want omdat deze look heel bedekt is, zorgen de stukjes arm die je kan zien voor extra elegantie.

Ik combineerde mijn jumpsuit met een paar hakken van Steve Madden. Dit is een van mijn favoriete paren, want ze zien er tijdloos en elegant uit, én ze zitten best goed. Mijn tasje is van Valentino. Ik stopte de ketting, waarmee je hem over je schouder kan hangen, in het tasje om de look van een clutch te krijgen.

Jumpsuit: Bel & Bo // Schoenen: Steve Madden // Tasje: Valentino

Hou jij ook zo van jumpsuits?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.