Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim

Ik kreeg onlangs een prachtig pakketje opgestuurd, met de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lipsticks. Al jarenlang zijn lipsticks een zwakte van me, en al helemaal als ze een mooie verpakking hebben. Dat is zeker het geval bij de Rouge Pur Couture lipsticks. Ze zijn wat dunner en langer, en de bullet is niet rond maar vierkant. Vandaag toon ik je drie tinten van de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lipsticks. 

Luxeproducten zijn altijd zo leuk, en de verpakkingen zijn kleine kunstwerkjes. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lipsticks zitten in een slanke, lange verpakking. In de zwarte dop staat Yves Saint Laurent gegraveerd, waardoor het er allemaal nog mooier uitziet.

De kleuren die ik probeer zijn (van links naar rechts) Ambiguous BeigeRouge Extravagant en Reversed Red. Zoals je kan zien zijn de lipsticks vierkant, en dat vind ik origineel, maar ik vraag me wel af of dat gemakkelijk werkt. Alle Rouge Pur Couture The Slim lipsticks zijn mat.

Hierboven heb ik de drie tinten op mijn arm aangebracht. Van links naar rechts zie je Rouge Extravagant, Ambiguous Beige en Reversed Red. De formules zijn heel zacht en romig, maar ze wel perfect mat. De pigmentatie is goed, en de dekking ziet er oké uit. Maar het beste zie je het effect natuurlijk op de lippen.

Hierboven heb ik Rouge Extravagant aangebracht, een rode lipstick met een wat rozere schijn. De dekking is mooi, maar hij is op mijn lippen toch wel wat lichter dan hij er in de huls uitziet. Maar wel mooi.

Ik hou van rode lippen, het staat zo feestelijk. Rouge Extravagant is een mooie, neutrale rode tint, die gemakkelijk te dragen is. En het aanbrengen valt eigenlijk wel mee, trouwens.

De meest neutrale kleur van de drie is Ambiguous Beige. Het is een perzikkleurige tint die een mooie nude vormt.

Omdat ik een vrij warme huidskleur heb, vind ik dat deze lipstick een mooie nude is voor mij.

Als je houdt van iets opvallendere lippen, kies je voor Reversed Red. Het is een diep kersenrood, dat er heel stijlvol uitziet.

Ik hou persoonlijk wel van donkere lippen, dus ik kan deze kleur wel appreciëren. Hij is wat minder draagbaar, maar kan er echt héél mooi uitzien.

Conclusie

Wat zijn ze mooi, de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lipsticks. De verpakking is prachtig, maar de kleuren van de lipsticks zijn ook echt heel mooi. De pigmentatie is goed, de lipsticks zijn romig en voelen fijn aan op de lippen. Ze zijn volledig mat, en zijn vrij gemakkelijk om aan te brengen. Ik moet toegeven dat ik nog een klein beetje moet oefenen met de vierkante lipsticks, maar de puntjes maken het wel gemakkelijk om de randjes in te kleuren.

De producten van Yves Saint Laurent zijn verkrijgbaar bij de parfumerie en online.

Hou jij ook zo van luxeproducten? Welke kleur vind jij het mooist?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.