Outfit: Chained

Weet je wat tegenwoordig echt helemaal hip is? Kettingprints. Aanvankelijk was ik wat sceptisch, maar het kan er eigenlijk echt heel mooi uitzien. Ik bestelde zelf een top met kettingprint, en ik vind hem echt heel mooi. Mijn outfit van vandaag is een mix van vanalles; laten we het eclectisch noemen. Er is veel te zien, dus lees snel verder als je wil zien wat mijn allernieuwste outfit is. 

En? Wat vind jij ervan? Mijn blouse is van Love & Other Things. Het is een beetje een cropped exemplaar met een gouden kettingprint. Doordat het een overslagtop is, ziet het er heel elegant uit en flatteert het, omdat het mijn taille benadrukt. Het stofje is lekker zacht en licht.

Hoe cool is ook mijn broek? Deze is van Emory Park. Ik wou al heel lang zo’n broek met een vinyl look, en nu heb ik hem uiteindelijk. Het enige dat echt vréselijk is aan deze broek is dat hij ongelooflijk veel lawaai maakt. Het is echt zo’n latex geluidje, super awkward. Hopelijk wordt dat nog wat minder, maar het was soms wel een beetje beschamend. Oeps.

Echt héél mijn outfit is zo cool, vind ik, want ook mijn sneakers vind ik zalig. Ik heb bij Van Haren een paar witte sneakers met plateauzolen gevonden, en die zijn zo cool! Nikola is niet echt fan, maar ik vind ze vét. Trouwens: ze zitten heel goed, én maken me een paar centimeter groter.

Ook mijn handtas is van Van Haren. Hij is simpel, zwart, en supergroot. Deze tas ga ik nog heel vaak gebruiken, want ik kan er echt heel veel in kwijt. En hij ziet er ook stijlvol uit. Perfect.

Blouse: Love & Other Things // Broek: Emory Park // Schoenen: Van Haren // Tas: Van Haren

Welke trend is jouw favoriet? Kettingprints, vinyl-look of plateauzolen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.