Outfit: I Love Beige

Ik vind beige zo’n mooie kleur. Steeds meer begint mijn kleerkast beige te kleuren, en ik vind het helemaal niet erg. Het is echt zo’n goede basiskleur om te combineren, en het ziet er altijd stijlvol uit. En het allerleukste: je kan het keigoed combineren met luipaardprint – en daarvan heb ik ook een heel arsenaal aan items liggen. Vandaag dus beige en luipaardprint. Let’s go.

Het was een klein beetje te koud voor deze outfit zonder jas, maar ik wou dat je toch goed kon zien hoe alles eruitzag. Dat betekende dus even afzien in de kou (het was zelfs een beetje aan het regenen) maar dat heb ik er graag voor over.

Mijn hemd is van Terra di Siena, een merk dat ik nog maar net echt ontdekt heb, maar waar ik nu al grote fan van ben. Het is luipaardprint, in het klein en het groot. Door die twee verschillende prints wordt het net wat specialer, en dat vind ik wel mooi. Het is wel een beetje zo’n statisch hemdje, als je begrijpt wat ik bedoel.

Deze broek kocht ik bij Bershka. Een beige broek is zo’n musthave, en ik had nog geen in dit model. Hij is wat losser, maar loopt wat smaller uit naar beneden toe. Aan de zijkant zit een zwarte streep, en dat maakt hem net wat sportiever. Love it.

Mijn riem is een standaard riem die ik bij H&M kocht, en mijn schoenen zijn van Boohoo. Die laatste zijn echt vreselijk: ze zien er wel heel mooi uit, maar het is zo ongelooflijk fijn om ze uit te doen!

Hemd: Terra di Siena // Broek: Bershka // Riem: H&M // Schoenen: Boohoo

Hou jij ook zo van beige?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.