L’Oréal Paris Cherry My Cheri Oogschaduwpalette

Voor de feestdagen vind ik het fijn om wat meer met make-up te gaan experimenteren. Een mooie ooglook in warme tinten vind ik zelf altijd heel gepast voor kerst. Het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette lag al een hele tijd onaangeraakt in mijn kast, maar nu vond ik het wel een mooi moment om het erbij te nemen. Het is een palette met tinten die aan kersen doen denken, en vandaag wil ik het je graag tonen. 

Het L’Oréal Paris Cherry My Cheri Eyeshadow Mega Palette bestaat uit 16 perziktinten, met matte én glanzende finishes. Deze kleuren spreken mij persoonlijk erg aan, want ze zijn allemaal heel warm. Ik hou ook van paletten waarvan de kleuren mooi met elkaar matchen. Op die manier kan je heel gemakkelijk een ooglook maken, en ziet het er altijd mooi uit.

Ik vind de vormgeving van het palette mooi, maar de tinten zijn echt een schot in de roos. Ze gaan van licht naar donker, en zijn heel gevarieerd terwijl ze toch mooi met elkaar blijven matchen. Goed gedaan, L’Oréal Paris! Leuke extra: de poeders ruiken naar fruit!

Op deze foto heb ik de eerste acht tinten aangebracht. Ze zijn best goed gepigmenteerd, zelfs de lichte en matte tinten. De poeders zijn zacht en kruimelen nagenoeg niet. Ze versmelten mooi met mijn huid. Deze eerste reeks is goedgekeurd!

Hierboven zie je de acht onderste tinten. Ik ben een beetje teleurgesteld in de allerlaatste tint, die had van mij wat meer pigment mogen hebben en wat donkerder mogen zijn. Maar verder ben ik zeker tevreden.

Ik maakte een simpele, warme en op-kersen-geïnspireerde ooglook. Ik hou van de finishes, ze zorgen voor een mooi stralend effect. Ook op mijn ooglid is het pigment heel goed.

Ik vind dat oranje en kopertinten mijn oogkleur goed doen uitkomen. Ik ben best tevreden met deze ooglook!

De kleuren zijn gemakkelijk op te bouwen, en blenden ook heel fijn. Met veel gemak creëer je een mooie ooglook, en dankzij de verschillende kleuren kan je voor een subtiele, of een opvallende avondlook gaan!

Conclusie

Het ziet er niet alleen uit om op te eten, het ruikt ook echt zo, het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette. De kleuren zijn fris en snoeperig, en het pigment zit bij de meeste tinten echt goed. Een ooglook maken wordt gemakkelijk, en de tinten zijn warm en rijk. Dit palette is iets duurder dan de andere producten van L’Oréal Paris, maar je krijgt er wel 16 oogschaduwtinten voor terug.

Draag jij graag warme oogschaduwtinten?

 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.