Babor Neck & Decolleté Cream

Gezichtsverzorging is belangrijk, dat weet je ondertussen. Maar er is een deel dat velen – waaronder ikzelf – vaak vergeten als het op verzorging aankomt. Je hals en decolleté hebben ook een specifieke verzorging nodig, want ze worden evenveel blootgesteld aan de zon als je gezicht, en op die plekken zie je het eerst tekenen van veroudering. Vandaag bespreek ik de Babor Neck & Decolleté Cream, een verzorging speciaal voor je hals en je decolleté. 

De Babor Neck & Decolleté Cream werkt intensief verstevigend, voor een gelijkmatiger en jeugdiger hals- en decolletégebied.

Door het HSR-lifting complex werkt tegen verschillende soorten rimpels:

  • mimische rimpels (die je enkel ziet tijdens het bewegen van je gezicht of hals)
  • gravitatierimpels (statische rimpels die ontstaan door de zwaartekracht)

De Babor Neck & Decolleté Cream werkt bovendien ook tegen ouderdoms- en pigmentvlekken en helpt ze voorkomen.

De crème is erg licht, en verdeelt gemakkelijk over de huid. Mijn nek en decolleté zijn gelukkig nog niet té erg verouderd, maar ik merk wel dat de huid tussen mijn borsten gladder aanvoelt. Ik gebruik de Babor Neck & Decolleté Cream al een paar weken, en nog steeds zit er product in de tube.

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik zelf nooit eerder een product gebruikte dat speciaal voor je hals en decolleté is. De Babor Neck & Decolleté Cream heeft daar verandering in gebracht, en ik ben wel tevreden. Ik denk dat je zeker ook een gewone gezichtscrème kan gebruiken op je hals en decolleté, maar het is wel fijn om er een specifiek product voor te hebben.

Verzorg jij je hals en decolleté genoeg?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.