November 2018 in Outfits

Yes, eindelijk is het december! December is de enige maand in de winter en herfst die ik niet zou willen overslaan. Ik kijk nu al zo uit naar de feestdagen, de gezelligheid, en misschien zelfs een sneeuwvlokje nu en dan. Ik moet zeggen dat november razendsnel is gegaan. Nu is het jaar opeens al bijna voorbij. Vandaag blik ik terug op de voorbije maand door mijn outfits op een rijtje te zetten. Laat me zeker weten welke outfit jouw favoriet is!

Weekend

JURK: CARROUCHE // LAARSJES: CARROUCHE // HORLOGE: DANISH DESIGN // OORBELLEN: ANNA HAIE


Snakes

BROEK: CARROUCHE // TOP: H&M // OORBELLEN: QULLQI


Grrrrrrrr

OUTFIT: STOFFE & KOFFE // SNEAKERS: NIKE


Feeling Blue

HEMD: H&M // JEANS: LEVI’S // JAS: PRIMARK // HORLOGE: DANISH DESIGN // RIEM: H&M // SNEAKERS: NIKE


Feeling Festive

Jumpsuit: Bel & Bo // Schoenen: Steve Madden // Tasje: Valentino


Chained

BLOUSE: LOVE & OTHER THINGS // BROEK: EMORY PARK // SCHOENEN: VAN HAREN // TAS: VAN HAREN


I Love Beige

HEMD: TERRA DI SIENA // BROEK: BERSHKA // RIEM: H&M // SCHOENEN: BOOHOO

Welke outfit van november is jouw favoriet?


P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.