MAC Power Hungry Palette

Met de feestdagen in aantocht vind ik het super om wat luxueuzere producten te proberen. Voor kerst en oudjaar mag het wel eens wat meer zijn, vind je ook niet? Het MAC Power Hungry is erg feest-proof. Warme tinten, met fijne finishes. Dit palette uit de Girls lijn is een echt pareltje voor de powervrouwen onder ons! Vandaag toon ik je het palette, en de prachtige tinten die erin zitten. Lees snel verder!

Het palette zelf is supercool. Ik hou zo van de limited producten van MAC, want ze zijn altijd prachtig vormgegeven. Dit MAC Power Hungry palette is goud, en z’n naam staat er in grote letters ingedrukt.

Het palette bevat acht oogschaduwtinten, en een prachtige, warme highlighter. De kleuren zijn allemaal vrij warm. Mij spreekt het palette alvast aan, want ik hou van kopertinten en bruin. Dat zijn kleuren waarmee je heel gemakkelijk kan werken, en die je mooi kan blenden.

Lees ook even alle namen van de kleuren, want die zijn heel origineel!

Hierboven de swatches van de tinten van het MAC Power Hungry palette. Ze zijn allemaal vrij zacht, maar de kwaliteit is top. Ze zijn zacht, en voelen op de huid aan als een crème. Door de perfecte mix van binder en pigment zijn de kleuren intens genoeg, maar blijven ze ook goed zitten.

De highlighter is ook echt een plaatje. Ik hou van warme highlighters, en deze Gimme That! is er eentje met de zachtste glans.

Hierboven zie je een snelle ooglook die ik maakte met het MAC Power Hungry palette.

De tinten zijn zacht, en werken gemakkelijk. Ik koos mijn favoriete kleuren uit het palette en creëerde een look die zowel zacht als glam is.

Hierboven zie je de ooglook en ook de highlighter in actie. De highlighter is subtiel, maar toch opvallend. Ik kan het niet goed uitleggen: mijn huid lijkt écht te glowen, en serieus ook, maar ik zie er niet uit als een discobol.

Conclusie

Het is een fijn palette, het MAC Power Hungry palette. Vooral als je van een zachte ooglook houdt, is dit iets voor jou. De kwaliteit van de oogschaduws is erg goed, en ook het pigment vind ik goed. Het is misschien niet het palette dat je erbij neemt als je die typische Instagram looks wil maken, maar als je voor een natuurlijke, draagbare look wil gaan, raad ik je zeker aan om het palette eens te bekijken als je in de winkel staat!

Hou jij ook zo van zachte, warme tinten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.