Cadeau-inspiratie: papa’s

Ik vind het elk jaar de leukste uitdaging om voor Kerstmis voor iedereen het perfecte cadeautje te vinden. Voor sommige mensen is dat gemakkelijk, ik weet bijvoorbeeld perfect waarmee ik mijn zus een plezier kan doen. Papa’s zijn het moeilijkst! Al veel mensen hebben dat tegen mij gezegd, en zelf vind ik het voor mijn papa ook het moeilijkst om een perfect cadeau te vinden. Voor degenen die ook nog op zoek zijn naar het perfecte cadeau voor hun vader: vandaag wat inspiratie!

1. Hudway Head Up Display voor smartphones

Als je papa wel van gadgets houdt, is dit écht iets voor hem. Met dit accessoire voor je smartphone kan je je smartphone plat leggen, en toch je scherm zien. Het glas in transparant, zodat je nog steeds naar de weg kan kijken als je je GPS wil zien. Hoe zou jouw vader deze gebruiken?

2. Iets voor in de tuin

Heeft je vader groene vingers? Waarom geef je hem dan niet eens iets om het werk in de tuin gemakkelijker te maken? Je vindt een groot aanbod aan tuingereedschap online bij Fixami, en dat voor elk budget. Ik moet nog wel even raad vragen, want ik weet zelf van bijna alle items niét wat het is en wat het doet.

3. Een hemd

Iets waar elke man volgens mij altijd blij mee is, is een mooi hemd. Probeer stiekem in een van zijn hemden z’n maat te lezen, en verras hem met iets om aan zijn garderobe toe te voegen. Ik weet dat mijn papa altijd blij is met kleding, want hij haat shoppen!

1. Een goed boek

Boeken zijn altijd goede cadeau’s, vind ik. Mijn idee: De klieren maken de man en andere verspreekwoorden. Een boek met fout uitgesproken, vervormde of samengestelde spreekwoorden en gezegden. Ideaal voor iedereen met taalhumor!

2. Een verzorgingsproduct

Ook mannen vinden het fijn om zichzelf te verzorgen, al geven ze dat minder snel toe. Sinds kort heeft Kneipp een aantal producten specifiek voor mannen, met mannelijke, stoere en warme geuren. Ik vind de Warm Woods douchegel het lekkerst. Bovendien zijn ze erg budgetproof.

3. Een speaker

Heeft je vader nog geen goede speaker? Misschien moet jij daar dan verandering in brengen! Ga voor een basic model, of voor ééntje die zowat alles kan. Op de foto zie je de Sonos One, die je kan verbinden met andere speakers, die vochtbestendig is, en die helemaal klaar is voor de toekomst met stembediening!

Heb jij nog leuke cadeau-ideeën voor papa’s?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.