Wel zweten, maar niet stinken? Oy Deo Wash

Wil je zweet dat naar bloemetjes ruikt? Nee, serieus. De slechte geur die je zweet heeft wordt veroorzaakt door slechte bacteriën. Eigenlijk heeft je zweet van zichzelf geen geur, dus als je die slechte bacteriën aanpakt, kan je gewoon blijven zweten, zonder te stinken. De Oy Deo Wash is dé manier om die slechte bacteriën aan te pakken. Ik heb de deo wash een tijd gebruikt, en vandaag vertel ik je er alles over. 

De Oy Deo Wash is een zachte zeep die de poriën diep reinigt, en de huidflora optimaliseert. Zo worden geurtjes geëlimineerd, en kan je zweten zonder bang te zijn.

De actieve stoffen in de deo wash bevat actieve stoffen die inwerken op de bacteriewand en niet op het DNA, zodat de bacteriën niet resistent worden en je de deo wash dus kan blijven gebruiken.

Hoe gebruik je de Oy Deo Wash?

Oy zet je best op de lavabo, naast je tandpasta. Het is namelijk een gel die je aanbrengen, en dan een minuut laten inwerken. Daarna stap je in de douche, en dan verandert de gel in een melk die je huid diep voedt, en die spoel je gewoon af.

Nadat je de Oy Deo Wash 8 dagen elke ochtend of avond gebruikt hebt zijn alle geurtjes weg, en kan je het gebruik van de deo afbouwen, en je kan zelfs helemaal stoppen.

Conclusie

Ik heb de Oy Deo Wash flink elke dag gebruikt. Na vijf dagen merkt ik nog niet heel veel verschil, maar na acht dagen merkte ik inderdaad dat mijn zweet geen geur meer had. Superfijn, want ik heb dus ook geen last meer van zweetkringen waardoor mijn kleren langer fris blijven. Na de acht dagen begon ik de deo minder vaak te gebruiken, en nu gebruik ik hem nog maar heel soms. Ik moet zeggen dat ik héél soms nog een geurtje merk, maar meestal valt dat echt heel goed mee. Mijn conclusie is dus positief: het werkt écht.

Is de Oy Deo Wash iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.