Outfit: Cosy Casual

Ik vind het eigenlijk nog niet zo heel koud voor de tijd van het jaar. Stiekem vind ik dat wel een beetje leuk. Uiteraard hoop ik op een witte kerst, maar tot een paar dagen voor Kerstmis mag het van mij nog warm blijven. Zo kan ik outfits als vandaag blijven dragen. Ik koos voor een flared broek en een zachte trui. 

Ik vind dit echt een zalige outfit. Mijn trui is van Carrouche, een van mijn favoriete winkels. Dit truitje is lekker zacht en fluffy en de driekwart mouwen zijn bovenaan wat breder. Een echte comfy, cosy trui! De trui heeft een boothals – daar ben ik sowieso al fan van – en over de mouwen loopt een streep met luipaardprint. Dat streepje is lekker zacht, en dat is keileuk om mee te spelen.

Ik koos voor deze flared broek van Bershka. Het is een heel stretchy stofje dat lekker zit, en de flared pijpen geven een elegante look. Weten jullie trouwens nog toen vroeger, in de jaren 2000, broeken met brede pijpen superhip waren? We droegen toen NOOIT skinny jeans, haha. Ik weet nog zo goed dat er een meisje van mijn klas de eerste was die een skinny jeans droeg, en ik vond dat zo raar!

Omdat mijn broek echt wel wat te lang is, besloot ik om het zekere voor het onzekere te nemen en mijn hoogste sneakers aan te doen. Op die manier sleept mijn broek tenminste niet over de grond. Deze zijn van VanHaren en ze zitten eigenlijk best nog goed.

Trui: Carrouche // Broek: Bershka // Sneakers: VanHaren

Zou jij willen dat het al wat kouder was?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.